69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Na pewno gość ma rację. Wiele razy zauważyłam taka zależność. Nawet na naszym spotkaniu ☺. No ale w zyciu muszą być rltez i przyjemności. Byle by nie przesadzić
-
Dzis piatek, więc u nas największy i najfajniejszy targ, bo przyjeżdżają tez rolnicy. Jadę za chwilę zrobić zapas trwalszych warzyw- wszystkie korzeniowe, no i papryki, ktorą u nas mają po 2 zety i to prawdziwą z pola więc grzech nie skorzystać
Wyobrażacie sobie, że siedzicie podczas Wigilii i jecie nic nie mówiąc???
-
super cena Agnieszko, tez bym brała.
u mnie niestety wszystko drogie
jabłka po 3,5, cena przeraza
tego sie je kilogramami, co sobota zimą kupowałam 6 kg i nie zawsze starczało do następnej soboty, ale były po 1,5-2
-
Dzien dobry!
Dzieki za kawke i herbatke. Ja tam pije rano i jedno i drugie.
Wydaje mi sie, ze zwrocenie uwagi na to by nie rozpraszac sie przy posilkach czynnosciami typu czytanie czy ogladanie jest rada jak najbardziej madra. Ale jedzenie w towarzystwie bez rozmowy jest jakims oderwanym od realiow pomyslem. Moze dla jogginow!
W naszej kulturze milczace jedzenie jest po prostu...niegrzeczne. A mi osobiscie kojarzy sie bezapelacyjnie ze skonfliktowana rodzina...
bo juz pare razy to przerabialismy!
Po za tym uwazam jak Maniusia- rozmowa w trakcie posilkow to po prostu przyjemnosc. W koncu nie jemy tylko po to by odzywiac organizm ale rowniez po to by dostarczyc pozywienia dla ciala i dla duchamutex/ocfipreoqyfb/mutex
Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 29-09-2017 o 07:57
-
Kasiu, a dlaczego tylko jak Maniusia ? Ja też tak uważam i to bardzo
-
Kurde, Aga masz rację wrociłam z targu i wszystkie jabłka są po 3,5-5 zł, a ja kupiłam 4 kilogramy! Za to papryka dość tania no i pomidory na szczęście też
-
Dzień dobry
Agnieszko dziękuję za informacje, chętnie dowiem się czegoś nowego. Co do jedzenia to mnie doskonale je się w towarzystwie i bez towarzystwa,bez towarzystwa nawet lepiej bo mogę się najeść tyle,ile mam ochotę no i potem oczywiście źle się z tym czuję ale nie potrafię sobie odmówić
Ostatnio mam strasznego doła, to, co wywinął Ryanair dopełniło moich smutków, źle mi samej ze sobą, źle mi z J. no mam to za mało, źle mi z moim wyglądem i wagą i ogólnie mi źle
Ale nie będę smecic....
-
Sabinko jak masz potrzebę to się wyzalic to pomaga
My jesteśmy z toba
-
-
Sabinko, jestem po rozmowie z córką, która powiedziała mi, że : jeśli odwołane są loty Ryanaira, to za te można się starać o zwrot, zgodnie z tym, co Ci wrzuciłam, jeśli kupisz bilet na inne loty, i te bilety będą droższe niż ich, to zostaje tylko sprawa w sadzie
Natomiast, może się zdarzyć też tak, że te grudniowe loty przywrócą, ale tego nie jest pewien nikt.
Uprawnienia umieszczania postów