69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
No Kasia nie byłaby sobą jakby od razu nie zaczęła modyfikacji w diecie
-
Ano wlasnie! Sabinko! I to juz drugi punkt, ktory mnie doskonale charakteryzuje!
Ale dzieki modyfikacjoim potrafilam dopiac swego celu i na Dukanie i na WW-bo wytrwalam tye ile bylo trzeba!
-
Krysiu- jak bylo? Co zalatwilas?
Maniusiu- jak tam bolaki? Przeszly?
Czekamy na raporty wieczorne... Agnieszko-jak bylo dzisiaj z proteinkami u ciebie?
A apropos tego co wrzucalam rano to mam tutaj jeszcze cos w podobnym stylu... Tez daje do myslenia...
-
Co to tutaj dzis wieczorem tak pusto? A ja znowu znalazlam cos fajnego...
Ludzie widzą się inaczej niż otoczenie. Często nie chcemy dostrzec u siebie cech, które są widoczne dla innych na pierwszy rzut oka. Psychotest jest okazją do dobrej zabawy, a być może dowiesz się czegoś o sobie.
Spójrz na zdjęcie. To co pierwsze wpadło Ci w oko określa Twój charakter oraz Twoją sytuację.
Jabłka
Rozpiera Cię energia, uwielbiasz działać spontanicznie, a Twoja ciekawość świata nie zna granic. Bardzo pozytywnie podchodzisz do otoczenia i różnych sytuacji. W ciężkich momentach, Twoje optymistyczne podejście napawa innych nadzieją na wyjście z sytuacji.
Twoja obecna sytuacja może wydawać się chaotyczna i nie wiesz, jak poradzić sobie z tym bałaganem, ale zatrzymaj się i na spokojnie zastanów się, co jest dla Ciebie najważniejsze.
Twarz
Jesteś osobą, która doskonale czyta emocje ludzi. Widzisz i czujesz ich uczucia. Potrafisz odczytać ich myśli bez słów. Często dostrzegasz te nieoczywiste elementy oraz potrafisz nabrać szerszy pogląd na wiele aspektów, dzięki czemu jesteś w stanie pomóc swoim bliskim.
Twoja obecna sytuacja pokazuje, że odczuwasz ogromne zmęczenie psychiczne i zaczyna brakować Ci momentów, które wywołują uśmiech na Twojej twarzy. W Twoim życiu powinna pojawić się osoba, która pokaże Ci, że te krótkie, na pierwszy rzut oka wydające się nieistotne, momenty są tak naprawdę tymi najpiękniejszymi.
Siedząca osoba
Na ogół jesteś bardzo spokojną osobą, która zawsze wie, jak się zachować. Bywa jednak, że działasz impulsywnie w sytuacjach, w których najmniej można się tego po Tobie spodziewać. Posiadasz wiele cennych wartości i kładziesz ogromny nacisk na szacunek, rodzinę i lojalność.
Obecnie czujesz się nieco odizolowany od otoczenia. Masz wrażenie, że ludzie nie potrafią Cię zrozumieć, a przez to odczuwasz samotność. Postaraj się być bardziej otwartym człowiekiem. Trudności związane z odizolowaniem znikną, a Ty poczujesz ogromny spokój.
-
Ja zbaczylam twarz . Jestem padnięta dziewczynki jutro popiszę , dobranoc 
-
Odezwę się...napiszę więcej,ale już nie dzisiaj.
Jutro mam kontrolę w Zabrzu,co oznacza,że jestem kłębkiem nerwów.Idę spać,a przynajmniej spróbuję zasnąć.
Do jutra.
-
Witajcie!
Bardzo duża część dzisiejszego dnia zeszła mi na czekaniu. To było trochę dziwne doświadczenie (to znaczy nie to czekanie
). Właściwe jestem i nie jestem zapisana na zabieg. Teoretycznie maj, ale niekoniecznie będzie tylko maj. O ile w ogóle będzie. To dłuższa historia, więc opiszę ją przy okazji. Ale dziękuję za kciuki, pomagały.
Sabinko, dzięki za gratki i zrozumienie. Bardzo byłam z siebie dumna i mam nadzieję wydeptywać ścieżki coraz częściej. Byłoby fajnie, gdybyśmy mogły sobie czasami potowarzyszyć, zwłaszcza, że też masz licznik kroków. Oczywiście nie codziennie, ale tak chociaż od czasu do czasu (na początek
). Cieszę się, że się nie poddajesz. Trzymam kciuki za dietkę, no i rzecz jasna za wagę docelową! Wygląda na to, że parę osób do niej zachęciłaś, więc działajcie.
Kasiu, może coś źle zrozumiałam, ale wydaje mi się, że Agnieszka na razie zrezygnowała z Dukana. Przyznam, że nie zdziwiła mnie Twoja „samowolka” przy stosowaniu dietki - cała Kasieńka
. Skoro jednak wcześniej takie podejście Ci pomagało w trwaniu, to działaj jak Ci pasuje
.
Agnieszko, czyli co, decydujesz się dietkę szesnastogodzinną? Spróbuję Ci potowarzyszyć. Z pewnych względów nie od jutra, ale może od czwartku już bym się załapała. A napiszesz coś więcej o zaleceniach tego chińskiego lekarza?
Cieszę się że odnowiłaś kontakt z dawną przyjaciółką. Mogę się tylko domyślać, ile pozytywnych emocji to przyniosło. Wczesne przyjaźnie mają dużą siłę. Przy okazji podejrzewam, że spotkanie dało Ci też nowego kopa motywacyjnego do dietkowania
.
Maniusiu, też mam ostatnio problemy z barkiem. W piątkowej wyborczej jest artykuł o tym. Jak doczytam, to się podzielę informacjami. A na którą dietkę się teraz decydujesz? Pytam, bo mimo słusznego wpisu Tereni wiem, że i tak chcesz ciągle nad sobą pracować. Oczywiście zapraszam do wspólnego „chodzenia” 
TinnGo-Tereniu też Cię bardzo ciepło pozdrawiam. Naprawdę miło Cię tu zobaczyć
. Tyle nas znasz i dopiero teraz zaglądasz?
Skoro Dukan Cię przyprowadził, to chyba nie masz innego wyjścia, jak zaglądać częściej
. Z jednej strony, żeby wspierać się z Sabinką i Kasią w dietkowaniu, a z Agnieszką w kijkowaniu, z drugiej żeby rozpocząć pogawędki z nami
. Kasia jest na obu wątkach, więc może dla Ciebie to również nie będzie problem?
Jolu, trzymamy kciuki za jutrzejszy dzień! Dobrze, że już zaglądnęłaś.
-
Oczywiście zegar na forum ma turbo przyspieszenie i pogalopował już do wtorku
.
Kasiu, chciałam jeszcze tylko napisać, ze to żaden wstyd popłakać. Nie sądzę, żeby ktoś z tego powodu źle o Tobie pomyślał. A może a nuż tak ekspresyjne zaangażowanie w temat pomogło sprawie?
Zdanie o dwóch stronach jak najbardziej do przemyślenia. A co do psychotestu – też zobaczyłam najpierw twarz, ale od razu zaczęłam się zastanawiać, czy ktokolwiek zobaczył inaczej
.
Dobrej nocy wszystkim
-
images (30).jpg
Witajcie raniutko we wtorek
raniutko, bo mój mąż wstawał o 4.30 i ja nie umiem nie wstać razem z nim 
Krysiu, dystans 8,5 km, to bardzo dużo. My tyle chodzimy zwykle jak jest już zdecydowanie cieplej, ja Ci życzę, żeby to chodzenie nie było akcyjne, tylko systematyczne,wtedy poczujesz ogromną różnicę.
No więc teraz właściwie nie wiem, czy gratulować Ci pozytywnie załatwionej sprawy, czy nie
, ale może po prostu bądźmy dobrej myśli 
Tak, ja wskakuję na dietę ośmio, czy jak wolisz szesnastogodzinną i wczoraj nabrałam pewności, że to był dobry wybór.Zawsze dobrze znosiłam posty, więc takie długie przerwy nie są mi obce. Jeśli chodzi o lekarza, to właściwie napisałam już wszystko. On bardzo dokładnie tłumaczył co i dlaczego powinnam jeść- ogólnie, co dotyczy wszystkich ludzi i bardziej szczegółowo, gdy opisywałam mu swoje problemy.
Sabinko, dzięki za dobre słowo i napiszę Ci tak- po prostu postaraj się zrobić wszystko, by już nie tyć. Widzę ile kosztuje Cię to nerwów i stresu, znalazłaś dobra dietę, dobrze się na niej czujesz, to nie kupuj niczego, czego na tej diecie nie ma, a rezultaty pojawią się raz dwa.
Kasiu, ja nie uważam, takiego publicznego rozklejenia się za coś złego, choć unikam tego jak ognia
. Natomiast byłam kilka razy w takiej sytuacji, że głos mi się załamał i tylko raz odczułam tego negatywne skutki, pozostałe załamania, bardzo dobrze zadziałały 
W sprawach diet i ich modyfikacji, nie masz sobie równych 
Ja protein niestety nie jestem w stanie jeść cały dzień, w tym wypadku jestem jeszcze lepsza od Ciebie, bo zrobiłby mi się dzień warzywno- proteinowy, a nie odwrotnie 
Jolinko, trzymam dziś mocno kciuki 
Łączę się z Maniusią i Krysią w bolakach barkowych
z nadzieją, że samo przejdzie 
Udanego wtorku
-
images (16).jpg0857858b5872fc0b89342ea4145df815695415e6.jpeg
I jeszcze specjalnie Krysiu dla Ciebie- najlepsze życzenia urodzinowo imieninowe
Spełnienia marzeń, dużo szczęścia i przede wszystkim zdrowia,zdrowia, zdrowia
Uprawnienia umieszczania postów