ciao,
KRYSIU: auguri!!!!
1088.jpg
Wow Kalahari jaki piękny bukiet znalazłaś dla Krysiu - niepowtarzalny
Maniusiu polatałabym już dzisiaj ale pada deszcz, jutro byłam umówiona z koleżanką na długi spacer ale ma padać śnieg z deszczem...
O widzisz, a u nas bardzo ładnie i słoneczko świeci, a ja w biurze siedze , a na weekend zapowiadaja powrót mrozu i snieg
ciao!
sabinkno-staralam sie jak moglam z wyborem bukietu--mam nadzieje, ze solenizantka tez go doceni...
pozdrawiam dietujace...na nowych dietach.
a czy w dukanie nie ma za duzo bialka? ja zawsze go odrzucalam ze wzgledu na moje ex-klopoty nerkowe brrrr.......
Dziewczynki kochane, jako rzekła Kasia - dobrze że jesteście.
Dziękuję Wam serdecznie za wszystkie życzenia, tort, kwiaty i cudne bukiety (wszystkie!). To miód na moje serce, bo wiem, że pisane i wyszukane z prawdziwą życzliwością
.
Widzę, że jest trochę czytania, ale za niedługo przyjeżdżają dzieci, więc pisaniem zajmę się jutro, dobrze? Zerkam tylko, czy coś wiadomo po Joli badaniach, ale nie widzę. Mam nadzieję, że jeszcze zajrzy i napisze.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ze specjalnymi życzeniami dla Krysi instagram Kasi Nosowskiej,polecam zacząć od części z Agatą Kuleszą o specjalnym treningu.
Niedawno dotarłam do domu,trochę się przyzwyczję i napiszę więcej
Krysiu-i miłego świętowania z rodziną
![]()
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Ja to jestem straszna beksa...przed chwilą obejrzałam na tlc kolejne Historie wielkiej wagi i był to tak pozytywny odcinek, że szok. Pomijając to, że kobieta schudła z 367 kg do niecałych 100 i wyglądała świetnie, to miała strasznie fajną rodzinę, która niesamowicie ją wspierała a ostatnie sceny, gdy kupowała pierwszy raz od 20 lat sukienkę, robiła makijaż i ona ryczała... i ja![]()
Gruszko, obserwuje na instagramie obie aktorki, z tym, że Kulesza nie daje się śledzić![]()
Dziewczyny, dziś 2. dzień mojej diety i jest ok. jak tam u was?
Jola wysłała info, że wyniki ok![]()
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 13-03-2018 o 17:45
Jak tam dieta Agnieszko?
Ano ta-jak na tym obrazku...
Do 15 bylo dobrze, a potem mialam wpadke...No ale obiecalam sobie juz nic wiecej nie jesc...
Moze sie uda.
Humor mam ciut lepszy niz wczoraj- rozmawialam z moja pania psycholog- radzila mi nie robic sobie wyrzutow z powodu tego placzu. Mam ostatnio gorszy czas, wiec i ciensza skore... Ale wydaje mi sie, ze ogolnie idzie ku lepszemu...
Krysienko swietuj ladnie z rodzinka. Udanego popoludnia! I pochwal sie co dobrego zrobilas dla gosci.
Jolu- cieszymy sie i czekamy na wiecej informacji.
Agnieszko nie znam tego programu, ale wierze, ze mozna sie wzruszyc ogladajac cudze szczescie i radosc. A jaki przyjeas rozklad godzinowy w swej diecie?
Madziu- proteiny sa generalnie ok. Nie jest sie glodnym i szybko sie spada z wagi. przynajmniej na poczatku. Moim zdaniem jednak nie powinno sie tej diety zbytnio przedluzac. Ona jest dobra na krotka mete. Na schudniecie kilku kilogramow. A ci, ktorzy schudli przy pomocy Dukana 20 i wiecej kilo czesto niestety zaplacili za to zdrowiem... Mowie tu oczywiscie o tej klasycznej formie diety. ta nowa wersja nie wydaje sie byc tak rabunkowa...![]()