Strona 2280 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1280 1780 2180 2230 2270 2278 2279 2280 2281 2282 2290 2330 2380 2780 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 22,791 do 22,800 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Agnieszko- przyznam ci sie, ze nie lubie tych slow A. Hopkinsa. Dla mnie sa one wyrazem rozgoryczenia do swiata i ludzi.
    I wlasnie powoduja to, ze poniewaz ktos sie do mnie nie odzywa to i ja nie zamieniam z nim slowa...
    Dlatego Kasiu napisałam, że nie wiem, czy to dobrze, czy źle, bo z jednej strony pomimo całej gorzkiej ich wymowy, to jest w nich dużo prawdy, ale z drugiej strony, tak jak piszesz, takie podejście do ludzi niczego nie załatwia.
    Choć czasem ma się ochotę tak zrobić- ze złości, z bezsilności, frustracji i dla i dla świętego spokoju .

Kochaj, kochaj te obrazki, mnie to nie przeszkadza Ja kocham męża, dzieci, Pana Boga, książki, psa, karty, kijki, Dawida Ogrodnika i Agatę Kuleszę i wierzę, że też Ci to nie przeszkadza,
    No spadam w końcu do roboty

aaa i jeszcze Joanne Chmielewską tudzież mój dom
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 27-06-2018 o 08:07
    Jolinkaa and maniusia72 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Jolinko! Cos ty znowu wymyslila. Jakie odstawanie intelektualne??? A przepraszam... czym je sie mierzy? Czy ktos tu chce z nas ogladac nasze swiadectwa czy dyplomy? Wazne jakie jestesmy dla siebie...
    I ja się podpisuję pod tymi słowami i słowami Agnieszki
    I jak Agnieszko będziesz Jolę lać za takie gadanie, to ja ja mogę trzymać

Obrazki lubie, ale też tak jak Aga szybko o nich zapominam, choć nieraz rozbawia do łez.

Urazów tez nie pielęgnuje, ale nie potrafię o niektórych zapomnieć i mimo, że odzywam się do osób , które je spowodowały, to sa to raczej chłodne stosunki. Dzień dobry i tyle.
    No ale jeśli ktoś się przyzna do błędu i przeprosi to rozmowa jest inna.

Tereniu super że Rysio będzie miał dobry domek, miało duzo szczęścia kocisko, że Cię spotkało na swojej drodze

Trzymam kciuki za Zabrze!
    Agnieszka111 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Przepraszam Rysia, że zrobiłam z niego Henia

Jolinko trzymam kciuki.
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko Henio bedzie następny
    maniusia72 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

A ja myslę że Rysiowi to wszystko jedno czy jest Rysiem czy jest Heniem byle by mieć tą ciepłą flaszkę piwka i pełen brzusio

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

I ja jestem , bo dobrze mi u was.
    Tereniu slonce ty moje! Toz ja sie nie natrzasam ze starszej pani. Bo ja sama juz nia jestem. Chociaz nie! Bo noge umyc w umywalce jeszcze daje rade...a to ponoc jest kryterium starosci!
    BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ja już nie umyję, jakoś się poskracałam w sobie.
    A ja sie kieruje w mym zyciu zasada, ze bez wzgledu na wzgledy -staram sie traktowac ludzi dobrze a gdy popadne z kims w konflikt szybko przepraszam, sama wybaczam i staram sie przejsc do poprawnych stosunkow. Tak bylo tutaj na forum, tak postepuje i w zyciu realnym.
    Mnie też konflikt ciązy, najgorzej jak sama mam sobie coś do zarzucenia.
    Wczoraj u tej terapeutki osteopatki (oni traktują ludzi holistycznie, powiazanie psyche i some)padło pytanie co zdarzyło sie przed końcem maja kiedy wystąpiły dolegliwości. Ja w pierwszej chwili powiedziałam , że nic szczególnego.
    Ona jednak zasugerowała żebym się wsłuchała w siebie, może podświadomość coś podsunie, może sen albo wspomnienia.
    Postanowiłam przejrzeć Celownik na którym piszę regularnie. I matko i córko, toż ta wiosna to był diabelski młyn zdarzeń i konfliktów.
    No dwa ciężkie zapalenia płuc Antosia, szukanie mieszkania dla siostry w Lodzi i znalezienie naprzeciwko mnie wspaniałego lokalu na który szwagier się nie zgodził, mój konflikt na wątku Celowniku (przez mój wpis spowodowany, z koleżanką, przyjaciółką no osobą, której mi żal do dziś, ale którą nie udało mi się przeprosić i zażegnać konfliktu i odeszła z wątku), szalona praca i remonty działkowe, drugi konflikt z koleżanką z działki o miedzę w czasie prac ogródkowych u mnie, kocię do opieki i wyjazd za granicę (wakacje wakacjami ale lot, podróż,lęk przed dolegliwościami w obcym kraju).
    No raczej się trochę działo. Jest o czym myśleć .Może nogi i żołądek chcą mnie zatrzymać w tym biegu i zajeżdżaniu siebie do imentu.

Co do obrazkow...to wszystkie wiecie, ze je kocham. Te wesole rozluzniaja atmosfere, a te refleksyjne ...daja do myslenia.
    Ja je pokochałam za twoją sprawą. Sama nigdy sie nimi nie posługiwałam, ale te twoje są takie "myślące" i celne.Nie lubię obrazków truizmów w stylu "przeleciał ptaszek i narobił na lasek".......
    Kochaj, kochaj te obrazki, mnie to nie przeszkadza Ja kocham męża, dzieci, Pana Boga, książki, psa, karty, kijki, Dawida Ogrodnika i Agatę Kuleszę i wierzę, że też Ci to nie przeszkadza,
    No spadam w końcu do roboty

aaa i jeszcze Joanne Chmielewską tudzież mój dom
    Mam podobną strukture kochania, i z Chmielewską jesteś mi siostrą Agnieszko.

Dzisiaj przenoszę sie na działkę , biedne kociaste to dla nich stres okrutny będzie .Chyba wszystkie dziś usną na mnie w łóżku o ile do snu w ogóle dojdzie.
    Muszę się spakować i poprzewlekać pościel.
    Ostatnio edytowane przez TinnGO ; 27-06-2018 o 09:49

Awatar TinnGO
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Sabinko Henio bedzie następny
    Ty szyderco wychudzony Ale sie nie zarzekam.

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    A ja myslę że Rysiowi to wszystko jedno czy jest Rysiem czy jest Heniem byle by mieć tą ciepłą flaszkę piwka i pełen brzusio
    Ponieważ pan domu w trakcie Mundialu i tak nie zajmuje się Rysiem tylko własnie pełnymi butelkami piwa, mały ma obecnie robocze imię Bąbelek.
    Agnieszka111 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

TinnGo a czy na tej swojej działeczce to będziesz miała internet? I laptop jakowyś bo uwielbiam twoje długaśne wpisy takie od serca
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko nie chce Ci wypominać, ale dopiero co lubiłaś krótkie ciao Madzi. Przyznaj sie od razu, że lubisz nas wszystkie czytać, a nie tak codziennie jedną z nas będziesz wymieniała
    TinnGO and maniusia72 like this.

Awatar TinnGO
    Mieszka w
    Łódź

Mam nadzieję mieć bo mam router mobilny i tablet. Ale jeszcze tego nie uruchamiałam, no bo mało casu kruca bomba.
    Z tabletu też się pisze z klawiatury ekranowej ale już większej, myślę, że zamknięta z kociastymi będę was zanudzać swoimi wynurzeniami bo w zeszłym roku zgarniałam towarzystwo o zmroku do spania, a sama dłubałam w telefonie. Jeżeli internet będzie działał to mogę też przewieźć laptop.
    Jutro ma cały dzięń padać, ale nic to domek nie zdążyłam wysprzątać wewnątrz to będzie akurat czas , a kociaste najpierw będę chciała przyzwyczaic do mniejszej przestrzeni czyli wnętrza domku, później jak nabiorą ciekawości wypuszczę do woliery.
    Myślę, że odnajdą tam swoje stare zapachy, oj dobrze, że o tym piszę bo muszę kupić te feromony na pryskanie po kątach, żeby sie pewniej czuły.
    Moje kociaste to wrażliwce jak ich pani.
    Chociaż jedna z piszących na Celowniku zagniewanych na mnie koleżanek powiedziała, że jestem jak czołg.
    Nie wiem czy to mnie zabolało, bardziej zaskoczyło.
    No ale widać jaka jest różnica pomiędzy tym jak my a jak inni nas postrzegają.

Uprawnienia umieszczania postów