Strona 2339 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1339 1839 2239 2289 2329 2337 2338 2339 2340 2341 2349 2389 2439 2839 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 23,381 do 23,390 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Kasiu, a czemu Cię nie ma?
    no właśnie Kasiu ???
    a ja siedzę w papierach
    tak mi się fajnie urlop zaczął wcześniej oglądałyśmy mieszkania w necie, no ale powiem ciężko coś znaleźć.

za pokój trzeba dać przynajmniej 900 zl…. kosmos
    no i tak się niefajnie zrobiło, że miały dziewczyny mieszkać w 3 , ale jedna się nie dostała na francuski, a druga się wprawdzie dostała na chiński ale postanowiła mieszkać w akademiku
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    ja ogladalam caly film....
    a goraca nie znosze od urodzenia,takie juz mam geny...

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

impreza trwa.....

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu

Madziu, mam nadzieję, że dobrze się bawicie . Fajnie, że ciągle się jeszcze spotykacie po tylu latach. Też nie przepadam za upałami. Ale w takim razie skąd te Włochy?

Agnieszko kusisz . A ja na razie, ponieważ serial mnie zaciekawił, poprosiłam dzieci o streszczenie tego, co do tej pory. I w ten sposób poznałam losy bohaterów i to nie w jednej ale w obu seriach. Wiem, że to tylko namiastka, ale chciałam przynajmniej dowiedzieć się, jak się sprawy potoczyły. No i chciałam posłuchać o tych „krętych ścieżkach w dobrym kierunku”. Wychodzi na to, że to takie oglądanie dołująco–wzmacniające. Z jednaj strony nasuwa się od razu to, co napisała Madzia, czyli skojarzenie z nazizmem oraz to co napisała Maniusia w odniesieniu do tego co dzieje się teraz u nas. A z drugiej strony i Ty i Gruszka podkreślacie ten aspekt pozytywny, dający nadzieję. Muszę to przemyśleć. O tej polskiej aktorce słyszałam. I jeszcze to, że kilka aktorek jest nominowanych do nagród.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko, widok jedzenia które przygotowujesz na wo jest tak zachęcający, że skusił by chyba i mięsożercę . Zaczęłam podejrzewać, że z takim talentem zrobiłabyś niezły biznes otwierając catering dietetyczny dla tych co na wo .

Gruszko, tak wracając jeszcze do prezentów. Jeżeli by przyjąć, że kupiony przez nas i równocześnie przeznaczony dla nas prezent będzie niespodzianką dla tych którzy go finansują, to chyba faktycznie też można mieć z tego niezłą frajdę . Bo element ciekawości i niespodzianki się pojawia. Muszę to przemyśleć .

Maniusiu, powodzenia w poszukiwaniach mieszkania i naprawdę nie zazdroszczę. To Kraków

Agnieszko, czytam o tych drzwiach i chwytam się normalnie za głowę .
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

y.jpg

Dzień dobry w niedzielny poranek
    Będziemy mieli dziś gości na obiedzie, zaraz więc zacznę działać, ale najpierw kawka

Sabinko, zgadzam się z Krysią. Twoje potrawy na wo wymiatają. Mnie się nie chce na tej diecie dla siebie robić takich cudowności, bo jeszcze gotuję swoim chłopakom i z kuchni bym nie wychodziła, tym bardziej, że i kolacje robię zawsze na ciepło, bo mój Kuba np. kanapki to uważa tylko na 2. śniadanie teraz do pracy, a kiedyś do szkoły.
    Intryguje mnie ten makron z cukinii- masz specjalne urządzenie? czy nożykiem robisz takie cuda?

Maniusiu, my też wczoraj siedzieliśmy w mieszkaniach w Warszawie.
    Mój Kuba ma kolegów, z którymi chcą razem zamieszkać. Problem polega na tym, że każdy z nich studiuje na innej uczelni- Uniwersytet, Politechnika i Wat. Żeby naleźć coś miarę wspólnego, to karkołomne wyzwanie, ale znaleźliśmy kilka mieszkań, Kuba im wysłał i mają się zdecydować. My szukaliśmy takiego, żeby zmieścić się w tysiącu ze wszystkim, czyli wynajem, czynsz i media razem. Te większe w takiej cenie znaleźliśmy. Problem zaczyna się, gdy zaczynamy szukać dla dwóch( bo jeden z nich złożył podanie o akademik i jeśli go dostanie, to będzie tam mieszkał), lub kawalerki. Tu zaczynają się schody, bo ceny windują w górę jak szalone.

Madzia, film chyba musiał Ci się spodobać skoro oglądałaś go dwa razy, dobry jest?

Ostatnio spodobało mi się takie zdanie

"Nigdy nie rozcinaj tego, co możesz rozwiązać "

Miłej niedzieli wam życzę
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 22-07-2018 o 05:31
    maniusia72 and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej Aga
    my mamy upatrzone 4 mieszkania do obejrzenia, no ale znikają z ofert błyskawicznie to trzeba się śpieszyć. Ceny z mediami krążą wokoło 900złotych, są takie też niższe oferty , ale takie bardzo niskie to są dla mnie podejrzane, a w końcu będzie tam mieszkać przynajmniej rok, to nie ma co tez za bardzo oszczędzać, żeby się potem nie okazało że mieszkanie tam to męka.
    A kawalerki to w ogóle są poza zasięgiem

Sabinko tez jestem pełna podziwu dla twoich potraw, ja to jadłam bardzo prosto z tego powodu co Aga, trzeba było jeszcze dla rodziny gotować, a nawet jakby nie trzeba było to tez by mi się pewnie nie chciało.

Odpowiem za Madzię, film, jest bardzo dobry.

No i dziś jeszcze bardziej martwi mnie milczenie Kasi...
    sabinka57 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu
    bardzo mi się podoba twoja interpretacja niespodzianki prezentowejA zaskoczenie bywa,bo zdarzylo się,ze gospodarz witał nas w goglach narciarskich
    Do serialu nie namawiam,bo bywa ciężko.Czasem lepiej poznać historię z 2 ręki i sama z tego korzystam,prosząc żeby ktoś mi opowiedział jak się historia skończyla.
    Agnieszko
    ceny niestety są bardzo wysokie,również z powodu krótkotrwałego najmuTo przynosi lepszy dochód i pula mieszkań dla studentów i pracujących w Warszawie ciągle się kurczy.U nas jest tak samo.

Sabinko
    a ty makaron cukiniowy to na surowo jesz?Ja robilam,temperowka na apce,ale zawsze jakoś go tam temperaturą traktowałam,czasem marynowałam.Ale piszęza dziewczynami - masz zacięcie i talentOgóreczki małosolne zrobione?

Kalahari
    jak po imprezie?Na pewno udana,a jak głowa?

Maniusiu
    Krakow drogi,i studenci i turyści,trochę jak u mnie,niestetyOdpoczywaj w bieszczadach,bardzo ci się należy,bo ostatnio u ciebie tylko tyrka i tyrka(Kasiu) i do tego nerwy.
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 22-07-2018 o 07:51
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Jest już bardzo gorąco,nawet rower skróciłam,bo akurat wieje w mieście.W sumie to dla mnie lepiej
    Jedzenie mnie nie skusiło,było bardzo gorąco,warunki gotowania i przechowywania,szczególnie wyrobow cukierniczych ,nie do przyjęcia,wrociłam do domu z pudełeczkiem sushi -bardzo było pyszne

Teresko
    bardzo mnie zaintrygowałaś swoją fizyką,proszę o więcej

Dzisiaj dzień bardziej domowy,miasto i inne atrakcje zostawiam turystom
    Być może uszyję jeszcze jedną spódnicę z koła,bo ta niebieska jest hitem i traktowana jest jak drogocenne dziełoPowstanie więd 2,a może i 3,zeby dziewczynie nie było żal nosić bo się za szybko zniszczy.
    Nie ma to jak takie proste radości
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Kasiu gdzie jesteś?
    Dziewczyny moje jedzenie wygląda ładnie ale jest bardzo proste, np wczoraj zrobiłam makaron z cukinii ( mam specjalną maszynkę a nie temperowke jak Gruschka), podgrzewam go w mikrofali, do tego surowy burak rozdrobniony i umyte rukola.Prosto i szybko

Uprawnienia umieszczania postów