No to już niedługo Krysiu, ale Marta dopiero pod Koniec września jedzie
No to już niedługo Krysiu, ale Marta dopiero pod Koniec września jedzie
To za kilkanaście dni. Minie nie wiadomo kiedy
Próbuję oglądać MasterChefa, może się coś nauczę![]()
Dziewczyny przepis na sos postaram się wrzucić jutro
Krysiu a jestem ciekawa co ty gotujesz na co dzień u siebie w domu? czy raczej nie gotujesz a robią to domownicy? bo my tu czasem chwalimy się co dobrego ugotowałysmy, co nowego ugotowały śmy, poznajemy jakieś nowe potrawy, nowe smaki a jak to wygląda u ciebie bo jakoś mało na ten temat piszesz, jeśli można to poproszę coś więcej![]()
Krysiu Kuba właśnie pojechał zaopatrzony w mielone, schabowe, tortillę, ogórki kiszone, dżemy i daklaza , bo jutro zaczyna zajęcia . Zapisał sie na fizykę i matme dla zaawansowanych. Ciekawe jak sie odnajdzie w tych grupach. Wczoraj cały dzień zapisywał sie w usosie, o rany, jakie to dziwne![]()
Agnieszko a co to daklaza i usos?
Sabinko, gotuję i to nawet codziennie. Oprócz dań mięsnych (poza kurczkiem w sosie słodko-kwaśnym
). Mięsem zajmuje się M. bo w zasadzie tylko on lubi i je. Robię zupy i drugie dania, ale tylko takie w najprostszej postaci, więc naprawdę nie ma się czym chwalić. Rodzinka przyzwyczaiła się do mojej kuchni, nie narzeka, więc nie ma problemu
. Gotowanie to kolejna czynność za którą specjalnie nie przepadam i poświęcam mu tylko tyle czasu ile jest to konieczne. Wiem, jaka jest tego przyczyna, ale nie mam nacisku, żeby coś z tym robić. Czasami zresztą próbuję nowych przepisów, zwłaszcza gdy coś fajnego proponujecie. Zazwyczaj są to akcje jednorazowe, ale i tak mnie cieszą. No i jednak od czasu do czasu jakieś zdjęcie swojej potrawy też wklejam
.
Agnieszko, trzymam kciuki za Kubę! Ale za Was też, bo pewnie te pierwsze dni dla wszystkich będą trudne. Zaopatrzyłaś go rzeczywiście solidnie
. Mam nadzieję, że pojechał autem, bo to jednak spory i raczej ciężki zapas
.
Sabinko, usos to system obsługi studentów, za pomocą którego wpisują się na przykład na zajęcia.
Agnieszko, też jestem ciekawa, co to jest diaklaza. No i chciałam spytać o moje zapytanie na apce. Bo nie wiem, czy nie czytałaś czy po prostu trudno Ci odpowiedzieć![]()
Krysiu czy na apce to Agnieszkę pytałaś a coś czy mnie bo żadnych zapytowan nie widzę?