69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
jestem za! Bardzo mi się podoba
-
Dla mnie tez pasuje. Tyle tylko ze opinie sa rozne jak sie wchodzi na ten link...
-
Dzień dobry a w zasadzie prawie dobry wieczór bo ciemno już
Maniusiu jak twoja piszczel? Czy już mniej boli? Bierzesz nimesil na ostrogę to chyba i na ból piszczeli powinno pomóc? A może się mylę?
Agnieszko masz rację, zwykle się mówi ile się schudło a nie ile się waży. Ja jakoś mówię czasem ile ważę, bo podobno aż tak nie widać, że aż tyle i czasem ludzie się dziwią słysząc prawdę o mojej wadze. No pewnie, ze nie biegam po ulicy i nie krzyczę że ważę tyle i tyle i tez nieczęsto podaje tę wagę ale akurat tutaj nie mam oporów bo przecież po to jesteśmy, żeby się wspierać, czasem pogłaskać po główce a czasem powiedzieć parę słów prawdy, czasem bolesnej....
Tereniu ty jak zwykle w biegu bo ostatnio pędzisz i gonisz i czasu brak na wszystko i stres i nerwówka ale ty to lubisz chyba
Super, ze masz kumpelki albo chociaż kumpelkę do kijów i pomimo tego, że instruktorka z różnych względów już z wami nie pomyka to wy się nie dajecie i wzajemnie mobilizujecie. Dobrze, ze w natłoku różnorodnych zajęć znajdujesz czas i na to.
Cieszę się, że choroba Kasi ( kotki) ustępuje i nie przeszła na nikogo więcej. Fajne określenie, ze jest "słabej dooopy" Pieknei dbasz o te swoje koty a jeszcze piękniej o nic piszesz, z taka prawdziwą miłością i czułością. Prawdziwa kocia mam z ciebie. Nie tylko dla tych domowych ale i działkowych. Jesteś kobieta wielkiego serca.
Pieknie, ze masz w tej chwili wagę licealną. Też bym tak chciała ha ha ( 50 kg) No wiem, że to nierealne ale już 70 by mnie zadowalało. Tyle ważyłam jak poznałam J. 15 lat temu, Schudłam wtedy z 75 do 70 ale od tej pory jest tylko gorzej i gorzej... Pomyśleć, że z 50 kg zrobiło się 90 to tylko siąść i płakać. Ty po wzlotach i upadkach trzymasz jakoś wagę. Te kilka kg w tę czy w tę ( szczególnie w gorę ) boli ale ogólnie nie jest żle a nawet całkiem dobrze.
Tak pomyślałam ( oczywiście tylko pomyślałam) że może trzeba by zerwać z J. to waga by spadła??? Do tych 70???
Krysiu masz rację, kiedyś były bezpłatne kliniki weterynaryjne.
Tereniu tez lubię humor Marii Czubaszek
A co do brody J. to jakoś mi nie pomogła w pozbyciu się kompleksów. Może on i wygląda lepiej z brodą ale ja na pewno nie ze swoją wagą
Krysiu ja jak mi się książka nie podoba lub mnie wkurza to po prostu jej nie czytam
Agnieszko masz rację - " Mam lustra, są zdjęcia, widzę, wiec wiem jak jest" - też tak mam i wiem co widzę w sobie złego, nieładnego, za dużego, za małego itd. Ale ja niestety nie wyrosłam z rozpaczania z ich powodów
Sonko masz rację - najważniejsza jest konsekwencja. I to nie tylko w odchudzaniu ale w nim na pewno.
Kasiu super, ze świetnie się bawiłaś z koleżankami na wyjeździe. No ale ta nowa rzeczywistość to trzy fasolki i szczypiorek???
Maniusiu piękne te Bobolice i zamki tamtejsze. Niedaleko mnie tez są Bobolice ale bardzo daleko im do twoich Tez lubię stare zamki, zameczki i wszelakie stare kamienie
-
Kasiu, masz rację, że opinie są skrajnie różne
-
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 19-11-2019 o 06:18
-
Booking każe podawać daty, więc wpisałam 21-23 sierpnia ceny są już za dwa noclegi z reguły
-
no i wpisywałam na 6 osób
-
Apartamenty "Na wyspie" - są tam 2 dwa apartamenty razem - Delux i standard i sporo łóżek a cena 964 zł za dwie noce jest też chyba do zaakceptowania?
-
Mi osobiscie najlepiej sie podoba ten apartament Happy Day i hotel wellness Weneda.
Turawa fajna ale to nie Opole tylko miejscowosc z jeziorem.
No ale jesli wszystkim by sie to podobalo to i mnie rowniez...
-
Na wyspie? gdzie to Sabinko?
Uprawnienia umieszczania postów