Strona 770 z 3048 PierwszyPierwszy ... 270 670 720 760 768 769 770 771 772 780 820 870 1270 1770 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,691 do 7,700 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    To dobra dziewczyna i bardzo obowiazkowa. Szkoda tylko, ze ciagle jeszcze nie ma kogos, kto by ja docenil i pokochal.
    Hmmm...a ja bym chetnie sie z corkami z Toba zamienila na jakis czas naturalnie. Moja od 16 roku zycia wloczy zawsze za soba jakiegos kawalera i zawsze zakochana po uszy. I zawsze na krotko. I co ja mam zrobic ?

Cytowalam post Kasi a zrobil sie Sabinki, ale numer.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Byłam Sabinko, a jakie będą efekty zobaczę za tydzień i zdecyduję czy kontynuować moją przygodę z NH.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu spokojnie, przecież twoja córka jest jeszcze młodziutka, ma jeszcze dużo czasu na znalezienie sobie wartościowego chłopaka, na razie ma studia, na pewno ma jakichś kolegów i gdzieś bywa to i spotka w końcu kogoś na swojej drodze
    co prawda moja podobnie jak córka Marii miała kilku chłopaków i to były nawet takie dłuższe związki a w końcu wylądowała w Anglii i dopiero tam spotkała tego właściwego ( mam nadzieję)
    Agnieszko i jak? zaczęłaś jeść podobnie do mnie? bardzo jestem ciekawa
    Natko czyli jednak zdecydowałaś się na NH - czy masz w pierwszym tygodniu dietę urozmaiconą?
    Kalahari super wyglądasz a i towarzystwo masz niczego sobie

Jolinko jak nie piszesz to nie piszesz ale za to jak napiszesz to ho ho - pół nocy chyba na to straciłaś zamiast spać
    Ostatnio edytowane przez sabinka57 ; 09-03-2016 o 16:26

Awatar Natka55

Pewnie tak nie wydaje się, żeby się wysilili na coś innego. W końcu to biznes do sprzedawania suplementów, poza odchudzaniem ha,ha.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam przy popoludniowej kawce! Wlasnie wrocilam ze szkoly i zagladam troche do was. Chetnie pojechalabym na ogrodek ale nie bardzo mi sie oplaca bo zaraz schowa sie sloneczko i zrobi sie szaro...
    Chociaz z drugiej strony...dla chcacego nic trudnego i wlasciwie moglabym pojechac!
    Ech! Leniwa dupka, leniwa!
    Jolinkaa, gamma56, Natka55 and 1 others like this.

Awatar Natka55

Gdzie Ty chcesz jeździć po ciemku.Lepiej siedź w domku.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ha! Ha! Malgosiu...zawsze znajdzie sie jakas wymowka...zeby usprawiedliwic swoje lenistwo!
    Ale faktycznie zrezygnowalam -bo dzwonil malz za chwile bedzie, wiec wezme samochod i skocze po zakupy samochodem.
    Moze i kijki by mi dobrze zrobily, ale ostatnio boli mnie znowu stopa -gdzie mam te ostroge i nie chce jej rozdrazniac, zeby znowu nie wytworzyl sie stan zapalny.
    Jutro znowu jestem w domu bo robie teraz wszystkie badania, korzystajac z tego, ze w tej szkole patrza na to pozytywnie gdy dba sie o zdrowie. Nie ma zadnego problemu z uzyskaniem dnia wolnego jesli sie idzie do lekarza, wiec porobilam sobie teraz w marcu wszystkie mozliwe terminy. Poniewaz po tych lekach cisnienie mi spadlo ale puls mam wysoki (okolo 100) i permanentne bole glowy wiec dostalam skierowanie na CT glowy i do neurologa. To robie wlasnie jutro, a w przyszlym tygodniu umowilam sie do ortopedy i ginekologa. Taka ze mnie przykladna dziewuszka!
    Przyznam sie, ze jak slysze , ze w Polsce tak dlugo trzeba czekac na terminy badan to szczesliwa jestem naprawde, ze zyje tutaj gdzie zyje... Ale tak poza tym...to wam wszystkim mieszkajacym w Polsce zazdroszcze!
    Moi tesciowie przenosza sie na stare lata z Belchatowa do corki do Gdynii i tak sobie marze, ze moze i my kiedys kupimy tam jakies mieszkanko... albo jeszcze lepiej by bylo ...domek!
    Pozyjemy...zobaczymy... Z ta przeprowadzka tesciow wiaze sie fakt, ze juz nie bede jezdzic tak jak kiedys do centralnej Polski tylko albo na poludniowy zachod (moi rodzice) albo na polnoc do rodzicow i siostry meza. Oni kupili tam dom, gdzie bedziemy mogli sie bez trudu zatrzymac.
    Piekna ta Gdynia...nie ma co mowic...
    Jolinkaa, gamma56, Natka55 and 1 others like this.

Awatar Natka55

Kasiu będziesz miała do mnie bliżej . Tak na poważnie to mieszkałabyś nad morzem. Być może tak się stanie, jeśli będziecie tego chcieli.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Ewo co u Was?
    gamma56, Natka55 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dziś był super dzień spontanicznie skrzyknęłyśmy się z kumpelami na kawę do kawiarni, byli ciacho i lody i winko, ale ja piłam tylko herbatkę Jestem z siebie zadowolona

Sabinko, zaczęłam Ten sposób jedzenia bardzo mi pasuje. Już kiedyś wam pisałam, że bardzo lubię sam makaron, więc bardzo pasuje mi taki obiad jak makaron albo ryż z warzywami , białkowo warzywna lub samo warzywna kolacja tez jest ok. Robię tylko malutki podwieczorek w postaci owoców. Przy moim trybie życia, wczesnym śniadaniu- 6 rano, wychodzi mi kolacja o 16.30 i jak na razie nie jestem po niej głodna. Zobaczymy jakie będą efekty.

Kasiu, super plany taki domek nad morzem Jeśli chodzi o bóle głowy, miałam taki okres kilkanaście miesięcy temu, że codziennie tygodniami bolała mnie głowa. tez robiłam ct głowy nic nie wykazało, a mój lekarz powiedział ,że najprawdopodobniej związane są one z meno. Teraz przeszło i od pól roku głowa mnie nie bolała wcale.
    U mojej mamy przy takich bólach głowy, po licznych badaniach, okulista stwierdził jaskrę. jest teraz na lekach, czuje się dobrze i bóle głowy przeszły
    Jolinkaa, gamma56 and Natka55 like this.

Uprawnienia umieszczania postów