Strona 985 z 3048 PierwszyPierwszy ... 485 885 935 975 983 984 985 986 987 995 1035 1085 1485 1985 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,841 do 9,850 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie, pewnie oglądacie mecz? - a ja kibicuję, ale z ukrycia

Agnieszko – widzę, ze naprawdę bardzo jesteś teraz zapracowana. Ale niedługo wakacje i spotkanie z nami, więc myślę, że to tak cię uskrzydla . A tak na serio, to podejrzewam, że jesteś bardzo podekscytowana spotkaniem klasowym. Trochę się na nie wyczekałaś. Ale to dobrze, bo zdążyłaś się zmobilizować wagowo. Mam nadzieję, że trochę nam potem o nim napiszesz?

Reginko – o spaniu napisałam trochę w formie żartobliwej, bo M. twierdzi, że chrapię, więc nikomu jednak nie życzę takich doznań nocnych ze mną . Wybierzesz miejsce na jakie akurat najdzie cię fantazja i tak będzie najlepiej. Chociaż pamiętam, że Sabinka coś wspominała o waszych wspólnych wieczorach w Koszalinie, więc kto wie co cię czeka .

Kasiu – faktycznie widziałabym cię w pracy, która jest nastawiona na taki bezpośredni kontakt z większą ilością ludzi. Przy swojej żywiołowości i życzliwości pięknie mogłabyś się realizować. Ale kto powiedział, że nie będziesz?

Kalahari – no toś nam tu zasunęła z tymi papierosami! Skoro nasze krzyki nic tu nie pomogą, no to rzeczywiście nie ma co krzyczeć. W końcu duża z ciebie dziewczynka. Gratuluję za to zrzutki wagowej!

Sabinko – nie martw się. Co tam waga! O wiele ważniejsze są te muffinki . Toż nawet torty Kasi nie dadzą rady ich przebić . Tak piszę o tych mufinkach, a podejrzewam, że to już tylko wspomnienie

Rene – Zięba wydał też książkę. Powinna być do kupienia w sklepach zielarskich.

Gruszko – to takie miłe, kiedy można się pochwalić swoim dzieckiem. Gratuluję, ale napisz jeszcze na czym gra.

Syberio – to prawda, że problemów jest dużo i to różnych. Ale to nie jest tak, że dziewczyny się poddają. One tylko czasami piszą o tym, co się u nich ważnego dzieje, bo na tym też polega nasze bycie tu.

Już wam o tym kiedyś pisałam, ale nie pamiętam czy puściłam też filmik? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

kawa-z-rana-jak.jpg

Witam po ogromnych emocjach i okrutnie niewyspana, ale szczęśliwa, że nasi nie zawiedli

Dzis idę na imprezę emerytalna koleżanki, dziś tez wraca mój mąż, więc jest super

Krysiu, na pewno opiszę Wam spotkanie z koleżankami, masz rację, jestem strasznie podekscytowana i ciekawa ich wszystkich...aż mnie zżera ciekawość

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Reginko – o spaniu napisałam trochę w formie żartobliwej, bo M. twierdzi, że chrapię, więc nikomu jednak nie życzę takich doznań nocnych ze mną . Wybierzesz miejsce na jakie akurat najdzie cię fantazja i tak będzie najlepiej. Chociaż pamiętam, że Sabinka coś wspominała o waszych wspólnych wieczorach w Koszalinie, więc kto wie co cię czeka .
    Ja tam sobie myślę, że może uda nam się dużo nie pospać...będziemy miały o czym gadać

Grażynko, muszę sobie wygooglować te Makosieje, bo piszesz o nich tak entuzjastycznie, że musi to być rzeczywiście fajne miejsce

Miłego piątku dziewczynki

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam i ja w ten jesienny czerwcowy poranek!
    Ale co tam pogoda gdy w sercu ...zawsze maj!

Dzieki Agus za kawke i za obecnosc! od razu sie lepiej pije!

Weszlam rano na fb i na demotywatory i gdy sie oglada memy po wczorajszym meczu to mozna puchnac z dumy...
    Kiepsko maja tylko tutaj mlodzi ludzie z polskimi korzeniami, ktorzy maja niemieckich kolegow, nie rozumiejacych dlaczego tak nas cieszy ...brak wygranej Niemcow!
    A nas cieszy po prostu, ze nie wygrali kolejny raz z palcem w ...bo to nie jest tak, ze sa zawsze najlepsi!
    No i ze sa narody stawiajace zaciekly opor! Jak wlasnie narod polski!

Wczoraj przed meczem znalazlam na demotywatorach ten list do pana Boga i malo sie nie zakrztusilam ze smiechu!

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-hihotek.gif
    gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

I jeszcze to mi sie podobalo!

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-016_br_orig.gif
    sabinka57 lubi to.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Agnieszko...
    dziekuje za piatkowa kawe... w realu juz dwie siorbnelam, bo jak pisalam pracowalam w nocy ...oczywiscie wieczorem ogladalam w pracy mecz i kibicowalam naszym ...potem usilowalam zasnac ale nie moglam, a potem od godziny 1 w nocy , najbardziej uciazliwa mieszkanka zaczela swoje spacery po calym domu... ja zasnelam ok 4 i spalam do 5 ... a snily mi sie takie "paskudztwa" ze jak wierzyc znaczeniu snow , to musze dzis koniecznie zagrac w lotto ... juz wypelnilam kupon bo szczesciu trzeba przeciez pomagac

ol matko zagapilam sie musze spadac ...
    milego dnia wszystkim zycze ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    . juz wypelnilam kupon bo szczesciu trzeba przeciez pomagac
    To teraz czekamy na ilość zer w wygranej, oczywiście powyżej 6

Synek gra na trąbce jazz w bigbandzie.Łatwa ta muzyka nie jest,bo to bardziej współczesny jazz alei tak było pięknieW indeksie piąteczka
    Ale u mnie leje.Deszcz robi bąble,moja babcia mawiala,że to oznacza 3 dni deszczu....Oby nie.
    Jakimś cudem udało mi się pojeżdzić,zaczęłam o 5.30,ostatnie km już w deszczu ale byló bosko,bo jest dość ciepło.
    Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Witajcie, pewnie oglądacie mecz? - a ja kibicuję, ale z ukrycia
    To tak jak ja - kibicka zakonspirowana
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Nie mam w ogóle czasu. Wczoraj w szkole do 20, dziś powtórka z rozrywki, a w przyszłym tygodniu taki cały tydzień, bo zaczynają się egzaminy klasyfikacyjne.
    Znam to, mam w rodzinie "panią od polskiego"
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Musiałam odreagować , zrobiłam rundkę na rowerze i nie mam siły...odpisze Wam później lub jutro- obiecuję
    U mnie też rower jest dobry na wszystko

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i żęby już przestało padać.Przynajmniej w dzień....
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

mecz był super, nerwy mam zszargane ale dali radę !
    Kasiu demoty cudne, kradne
    Gruschko uwielbiam jazz
    uciekam do roboty, pa

Uprawnienia umieszczania postów