Właśnie do tego by się realizowały jest mi potrzebny ten bardziej odleciany optymizm
Krysiu kochana
nic ci nie umknie
Pierwszy krok w usuwaniu wyboi zrobiony,makowiec noworoczny upieczony z jabłkami zamiast masła.Przepyszny,przetestowany na M,właśnie skrobie talerzyk mało dziury nie zrobi
te filary są skrótowe,bo długo trzebaby przepisywać.Zrobię zdjęcia i artykulu i wrzucę na apkę.
Cieszę się,że wam się życzenia spodobaly,będę miala wyśmienite towarzystwo do ich realizacji
U mnie wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie,pewnie jednak będzie jakieś małe symboliczne wyjście
I powiem wam w sekrecie,że rower napompowany i już mam plan na jutrzejszy poranek
I horoskop chiński na dobry,2018 rok
Rok Psa jest czasem przyjaźni oraz zacieśniania kontaktów międzyludzkich. To także czas współpracy i okazywania większej tolerancji sobie nawzajem. Teraz staniemy się bardziej wrażliwi, dzięki czemu wiele dotychczasowych nieporozumień oraz konfliktów może zostać zażegnanych. Wystarczy jedynie odrobina dobrej woli.
Bardzo ważne w tym roku będzie także prawidłowe odżywianie. Nie chodzi tutaj o żadne diety odchudzające, ale o zwyczajne zdrowe jedzenie, które nie zatruwa i nie osłabia organizmu. Bawół potrzebuje przecież jak najwięcej energii.(to już szczegółowo dla mnie)