Deprecha nie zniknie - musze zmienić swoje życie...
---------- Wiadomość dodana o 20:47 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:46 ----------
Piekę właśnie serniczek boski w łatki, bo w kiosku uśmiecha się do mnie czekolada Milka w łatki, więc ja też chcę zjeść coś łaciatego![]()
racja kochana !!!
bidulkozmiany są potrzebne , bo lepiej żałować ze się coś zrobiło, niż żałować , ze sie nic nie zrobiło !!
co do 1000 stronki to ja juz wczoraj stawiałam !!
http://www.dieta.pl/1024134-post9943.html
Ja nic nie piszę, bo mi nikt nie odpisuje
A teraz nie za bardzo mogę, bo pomalowałam sobie paznokcieI ciężko mi się pisze
![]()
no ładnie!!!
ja tu wracam i w wyobraźni już widze ile stron do nadrobienia a tu!! ledwo 1-na??![]()
normalnie to nienormalne!!!
torcik wyszedł pyszny!! na szczęście nie był za słodkiwypiłam potem jeszcze wiadro wody i liczę, że jutro waga mnie nie dobije
aniu-archeo- walcz o swoje szczęście!! jesteś tu naszą gwiazdeczką!! i jestem przekonana że Twój gwiazdor -Tasio to docenia![]()
niech ta zima się już skończy, bo psychicznie wszystkie "wysiądziemy"![]()
Ahoj Madziulka, widzę, że znacząco poprawił Ci się humorek. Ja też się nie daję, mimo że wokół niewesoło. Ale mam nadzieję, że będzie lepiej.
Niestety nie mogę sobie z wami pogadywać w ciągu dnia, bo muszę pracować wytrwale, to może jakoś odbiję się od dna
. Także od teraz będzie można mnie spotkać tylko późnym wieczorem, może czasem bardzo rano. Zapraszam wszystkich chętnych do pisania na priv. Każda wiadomość mnie ucieszy.
Coraz więcej znajomych zaczyna dukać za moim przykładem. Muszę się teraz ostro spinać, żeby mnie nie wyprzedzili
Wczorajszy post zaowocował zwyżką ha ha. A chciałam upiec dwie pieczenie na jednym ogniu fe fe nieładnie - "oddajcie Bogu co boskie"
---------- Wiadomość dodana o 22:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:51 ----------
O, zgadzam się, niech się wreszcie skończy!!!
---------- Wiadomość dodana o 23:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:54 ----------
Twoje zdrówko kochanie!