Strona 450 z 2242 PierwszyPierwszy ... 350 400 440 448 449 450 451 452 460 500 550 950 1450 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,491 do 4,500 z 22419
Like Tree2Lubią to

Wątek: MASZKULECZKA na Dukanie

Awatar malinka61
    malinka61 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: MASZKULECZKA na Dukanie

Marzeń,o które warto walczyć, radości,którymi warto się dzielić, przyjaciół,z którymi warto być ,nadziei, bez której nie da się żyć!
    Maszkuleczko z okazji Twoich kolejnych urodzin , dużo całusków .
    Wszystkim z okazji Nowego Roku dużo radości i przyjemności w dietowaniu i szybkiego dotarcia do 4 fazy .
    ]

Fat_Princess Guest

Wszystkiego dobrego!

nuna53 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Oświęcim

Z okazji urodzin:

ZDROWIA...
    ...życzę dziś Tobie,
    okazja taka nie co dzień się zdarza,
    aby wyrazić słowami,
    co serce w ciszy co dzień powtarza.

SZCZĘŚCIA...
    ...życzę Ci również
    takiego, jak Ty sama pragniesz,
    bo dobrze, gdy będzie przy Tobie,
    a Ty - czym ono jest - odgadniesz.

MIŁOŚCI...
    ...życzę Ci szczerze,
    bo ona filarem jest życia.
    Śpiew ptaków kochaj i ludzi,
    a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz.

STU LAT...
    ... w miłości i zdrowiu,
    niech towarzyszy Ci szczęście.
    Twój bagaż życiowy - mądrość-
    przykładem dla innych niech będzie.

SPEŁNIENIA MARZEŃ...
    ... najskrytszych,
    niech będą realne i jasne.
    Marzenia spełniają się często,
    niech spełnią się też Twoje własne.

RADOŚCI...
    ... też życzę Ci tyle,
    by Twoją twarz uśmiech zdobił.
    A jeśli się czasem zasmucisz,
    to tylko na krótką chwilę.

WYTRWAŁOŚCI...
    ...życzę Ci także,
    w realizacji pragnień i celów.
    Cierpliwą bądź i odważną,
    by rzeczy dokonać wielu
    z dietą od 17.XI.09
    warto być wytrwałym

Awatar elzkami
    elzkami jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Najlepszego,szanowna Jubilatko

26.06.2017r.-29.04.2018 r-37 kg mniej.

ZdeterminowanaKasiula jest nieaktywny Znany na forum

Maszkuleczka, chce sie z Toba przywitac, jestem u Ciebie pierwszy raz i rowniez chcialabym zlozyc spoznione zyczenia urodzinowe

zycze zdrowka, szczescia, pomyslnosci, relizacji planow i spelnienia marzen

ja zamierzam diete dukana rozpoczac od okolo srody, chcialabym schudnac okolo 15 kg, i bardzo mi na tym zalezy, moj slub w maju..

znalazlam duzo u Ciebie cennych porad, ale mam kilka pytan dotyczacych fazy pierwszej, przepraszam jesli beda banalne ale dopiero rozpoczynam. Gdy bylas w czasie pierwszej fazy pisalas ze szczypiorku uzywasz i cebuli. to bylo w formie warzyw czy jakichs przypraw? i jakich w ogole przypraw uzywalas? bo niby doczytalam w ksiazce ze dostepne wszystkie..

i czy pilas jakies herbatki ziolowe bo nie trafilam na taka informacje, zastanawiam sie czy bede mogla pic herbate pu-erh czy jak to sie pisze

Pozdrawiam cieplo, dziekuje za watek, bede korzystala z Twojej wiedzy i mam nadzieje ze dam rade, bardzo bym chciala... 3mam za Ciebie kciuki

Awatar maszkuleczka
    maszkuleczka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez ZdeterminowanaKasiula Zobacz posta
    Maszkuleczka, chce sie z Toba przywitac, jestem u Ciebie pierwszy raz i rowniez chcialabym zlozyc spoznione zyczenia urodzinowe

zycze zdrowka, szczescia, pomyslnosci, relizacji planow i spelnienia marzen

ja zamierzam diete dukana rozpoczac od okolo srody, chcialabym schudnac okolo 15 kg, i bardzo mi na tym zalezy, moj slub w maju..

znalazlam duzo u Ciebie cennych porad, ale mam kilka pytan dotyczacych fazy pierwszej, przepraszam jesli beda banalne ale dopiero rozpoczynam. Gdy bylas w czasie pierwszej fazy pisalas ze szczypiorku uzywasz i cebuli. to bylo w formie warzyw czy jakichs przypraw? i jakich w ogole przypraw uzywalas? bo niby doczytalam w ksiazce ze dostepne wszystkie..

i czy pilas jakies herbatki ziolowe bo nie trafilam na taka informacje, zastanawiam sie czy bede mogla pic herbate pu-erh czy jak to sie pisze

Pozdrawiam cieplo, dziekuje za watek, bede korzystala z Twojej wiedzy i mam nadzieje ze dam rade, bardzo bym chciala... 3mam za Ciebie kciuki
    Witam serdecznie KASIULA w mojej wirtualnej chatynce . Determinacja jest zawsze mile widziana w odchudzaniu, a ślub chyba najlepiej motywuje. Będziesz przepiękną Panną Mlodą, bo czyż może być inaczej
    Faza 1-a to szok dla organizmu, który na białko reaguje przyspieszonym chudnięciem. W organizmie szaleje ketoza, a ta zmienia smak w ustach. W czasie fazy uderzeniowej można jeść wyłącznie proteiny, ale Dukan dopuszcza użycie cieniutkiego szczypiorku, cebulki z octu lub malutkiego korniszonka pod warunkiem, że będą to ilości, które można zakwalifikować, jako przyprawy. Do twarożku można zatem dorzucić np 1/2 łyżeczki szczypiorku, do mięsa zrobić sobie sos z jogurtu 1,5% i jednego drobno posiekanego korniszonka lub 1/2 łyzeczki musztardy Dijon, do kolacji zjeść 1-2 malutkie cebulki z octu. Jeśli nie przekroczysz takich małych ilości, wszystko będzie ok, a smak w ustach się zmieni, choć na jakiś czas. Poza tym wszystkie typowe przyprawy (=suche) są dozwolone w dowolnych ilościach.
    Herbaty są dozwolone (czarna, zielona, czerwona, biała) więc pu-erh możesz sobie spokojnie popijać. Nie można pić natomiast herbatek owocowych!!!!
    Dziękuję za trzymanie kciuków . To zawsze w cenie, bo pomaga.... hihihii.... ale wszystko bedzie dobrze. Jeśli czegoś naprawdę pragniemy, to nie ma silnych, żeby nam się nie udało, więc..... do dzieła z usmiechem na ustach, w oczach i w sercu
    MASZKULECZKA
    Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg

Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
    Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum

Awatar biedronka8
    biedronka8 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rybnik

Witam Maszkuleczko.
    Spóźnione ale bardzo szczere zyczenia urodzinowe
    Zyczę Ci spełnienia tych najskrytszych marzeń , zdrowia , szczęścia i dalszej determinacji w dążeniu do celu.
    Maszkuleczko Twój wątek , Twoja wiedza zachęciły mnie prawie 4 miesiące temu do podjęcia walki o siebie.No i efekty widać na moim paseczku.
    Dziękuje Ci za wszystko

Dunkan od 14.09 .2009
    III podejście 19.10 2011 - waga 78 kg

Awatar Kotinka
    Kotinka jest nieaktywny Znany na forum

Kochana Tereniu,
    I ja Ci życzę wszystkiego naj.. .naj... najlepszego!
    Beata

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

Cisza....

Widzę,że wszystkie Proteinki zabiegane albo odpoczywają na tym Nowym Roku.

Ja przygotowywuję jedzonko, takie tradycyjne i moje dukanowe. Zaraz zjadą goście, zostaną do jutra. Oj będzie wesoło i miło!!
    Zaglądać będę jednak w wolnej chwili.

Pozdr
    Ela

Teraz kolejne podejście...

chat3 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez maszkuleczka Zobacz posta
    Witam serdecznie KASIULA w mojej wirtualnej chatynce . Determinacja jest zawsze mile widziana w odchudzaniu, a ślub chyba najlepiej motywuje. Będziesz przepiękną Panną Mlodą, bo czyż może być inaczej
    Faza 1-a to szok dla organizmu, który na białko reaguje przyspieszonym chudnięciem. W organizmie szaleje ketoza, a ta zmienia smak w ustach. W czasie fazy uderzeniowej można jeść wyłącznie proteiny, ale Dukan dopuszcza użycie cieniutkiego szczypiorku, cebulki z octu lub malutkiego korniszonka pod warunkiem, że będą to ilości, które można zakwalifikować, jako przyprawy. Do twarożku można zatem dorzucić np 1/2 łyżeczki szczypiorku, do mięsa zrobić sobie sos z jogurtu 1,5% i jednego drobno posiekanego korniszonka lub 1/2 łyzeczki musztardy Dijon, do kolacji zjeść 1-2 malutkie cebulki z octu. Jeśli nie przekroczysz takich małych ilości, wszystko będzie ok, a smak w ustach się zmieni, choć na jakiś czas. Poza tym wszystkie typowe przyprawy (=suche) są dozwolone w dowolnych ilościach.
    Herbaty są dozwolone (czarna, zielona, czerwona, biała) więc pu-erh możesz sobie spokojnie popijać. Nie można pić natomiast herbatek owocowych!!!!
    Dziękuję za trzymanie kciuków . To zawsze w cenie, bo pomaga.... hihihii.... ale wszystko bedzie dobrze. Jeśli czegoś naprawdę pragniemy, to nie ma silnych, żeby nam się nie udało, więc..... do dzieła z usmiechem na ustach, w oczach i w sercu
    Witajcie miłe Dukanki, pragne od dzis do Was dołączyć. Dość juz mam swoich nadmiernych kilogramów. Prosze was o wsparcie, może tym razem mi sie udaCzytałam wasze rozmowy naprawde są przydatne a od Ciebie Teresko zgapiam jadłospisy Pozdrowienia Ewa

Poczatek diety 09.01.2012