Strona 53 z 797 PierwszyPierwszy ... 3 43 51 52 53 54 55 63 103 153 553 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 7970

Wątek: Moje trudne zmagania

annahanna5 jest nieaktywny Sławny na forum

Domyślnie Odp: Moje trudne zmagania

Odrywam sie na chwilę od papierów i zerkam przez okno. Huśtawka pogodowa trwa-słońce, deszcz, za chwilę znow zmiana. No i dość przenikliwy, zimny wiatr. A tak chciałoby sie wyskoczyć na jakieś dwie godziny na działkę i popracować trochę fizycznie. Przydałoby się bardzo, bo zostałam zaproszona na kolację przez sąsiada, który złowił wczoraj sandacza- giganta. No wracam do papierów.

Dzisiejsza waga- 97 kg. Całkiem nieźle biorąc pod uwagę fakt tej wczorajszej kolacji i małej ilości ruchu- tylko 8 tys. kroków. Sandacz był bardzo smaczny, świetnie przyrządzony, ale starałam się nie przejadać. Zjadłam trzy kawałki plus ze trzy kieliszki wódeczki.
    Dziś na razie dość zimno, pojawiają się chmury, choć na razie nie pada. Chciałabym popołudnie po pracy spędzić jakoś aktywniej.

Dostałam paczkę z ubraniami. Część rzeczy to zamówienia mojej siostry i koleżanki, ale przyszły też moja brązowa sukienka (taka na teraz) i czerwona letnia bluzka. Fajne jest to, że obie te rzeczy pasują na mnie, mimo iż zamówiłam rozmiar mniejszy niż do tej pory. Dawno się nie mierzyłam, ale chyba mimo utrzymującej się wagi trochę pospadały mi obwody. Ale z mierzeniem jeszcze poczekam do zakończenia 10-tygodniówki.
    Aha, zdjęć na razie nie będzie, bo mój jedyny dostępny aparat fotograficzny w telefonie komórkowym odmówił współpracy ze mną (kolejny raz niestety) i zastanawiam się, czy jest sens oddawać do naprawy, bo poprzednia zmiana ustawień była krótkotrwała.

bozena Guest

BUZIAKI Z NIDZICY !!!

Awatar opona66
    opona66 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    3

Aniu to fajnie ,że zamówione ciuszki pasują ,a ze obwody poleciały to tylko pogratulować i oby tak dalej sie działo
    pozdrawiam pa pa ...........

Waga- 96,5 kg. Dietkowo trzymałam się w ryzach, choć może nie tak ortodoksyjnie. Ratuje mnie to, że w domu nie trzymam słodyczy, nie kupuję tłustych wędlin, bo wieczorami pewnie bym je pożarła. Jeśli grzeszę obżarstwem, to najwyżej jest to ser pleśniowy (na szczęście też w wersji light) lub żółty. Ale lepiej byłoby obejść się i bez tych wieczornych przegryzek. Bardzo usilnie nad tym pracuję.
    Bardzo jestem zadowolona z ilości ruchu- wczoraj popracowałam trochę na działce, a potem jeszcze urządziłam sobie wieczorny spacer z koleżanką- tak więc wychodzilam wczoraj 22 tys. kroków-tj. trochę wiecej niż 12 km.

Awatar tdk
    tdk
    tdk jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Aniu Brawo , tyle ruchu i jak widać efekty świetne .
    Znowu mi zwiewasz szybko , ale cieszę się bardzo .
    A wieczorem ser pleśniowy lepszy niż sporo owoców np. - przecież to białko ( chyba dobrze mówię ).
    Miłego weekendu.

Awatar gonkam
    gonkam jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Witam, dziękuję kochana za odwiedzinki u mnie i za miłe słowa ... bardzo mnie podbudowują- choć muszę się przyznać, że na zdjęciach brzuch wciągnięty więc takie małe wizualne oszustwo dla poprawy mojego nastroju.

Cytat Zamieszczone przez annahanna5 Zobacz posta
    W moim przypadku często bywa tak, że wieczorem ważę mniej niż rano na czczo.
    Ja zwykle wieczorem mam jakieś kilo do przodu, tzn. więcej niż na czczo

Cytat Zamieszczone przez tdk Zobacz posta
    A wieczorem ser pleśniowy lepszy niż sporo owoców np. - przecież to białko ( chyba dobrze mówię ).
    Ja się nie znam za mocno ale wg mnie to tłuszcz - nawet w wersji light przede wszystkim a nie białko

Pozdrawiam i miłego weekendu życzę i koniecznie słonecznego, żeby praca w ogrodzie się udała i jeszcze korzyści z niej były pod tytułem ładna opalenizna

Awatar gonkam
    gonkam jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Ach a ilość kroków jaką robisz ciągle mnie zniewala- mój krokomierz już doszedł tylko jakoś brak mi głowy w porannym pośpiechu żeby go ze sobą zabrać

Awatar iwona150
    iwona150 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Chełm
    Wpisy na blogu
    1

widzę że sie super trzymasz

u mnie porażka i powrót do "złego"

Strona 53 z 797 PierwszyPierwszy ... 3 43 51 52 53 54 55 63 103 153 553 ... OstatniOstatni