Strona 1004 z 3048 PierwszyPierwszy ... 4 504 904 954 994 1002 1003 1004 1005 1006 1014 1054 1104 1504 2004 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,031 do 10,040 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Dronka72
    Dronka72 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry Zawziętaski

Czytam Wasze wypowiedzi i na razie się nie wtrącam trzymam kciuki za realizację wszystkich Waszych postanowień.

Jeśli chodzi o moje postanowienie to wczoraj było 1,5 godz. siłowni. Dziś przerwa i jutro kolejna wizyta po pracy. Trochę mnie mobilizuje córcia, która chodzi z kolegą. Nawet wczoraj się zastanawiałam i chciałam odpuścić, ale zadzwoniła i powiedziała że idziemy i poszliśmy. Nawet dostałam pewne instrukcje od jej kolegi jak ćwiczyć i jak się rozciągać.
    Waga stoi, ale nie nakręcam sie tym za bardzo. Postanowiłam chodzić regularnie na siłownię. Po pierwsze dla zdrowia a po drugie dla lepszego samopoczucia i kondycji, a waga.... no cóż będzie fajnie jeśli waga spadnie
    A na dobry początek pochmurnego dnia dla Was:
    pobrane (2).jpg

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez Dronka72 Zobacz posta
    Czytam Wasze wypowiedzi i na razie się nie wtrącam
    Gorczynko, mam zacząć się bać ??? Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-0333.gif, bo zabrzmiało to tak, jakbyś zbierała siły żeby nam wlać Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-hihotek.gif
    gamma56, sabinka57 and Dronka72 like this.

Awatar Dronka72
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Gorczynko, mam zacząć się bać ??? Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	0333.gif
Wyświetleń:	24
Rozmiar:	4.6 KB
ID:	36541, bo zabrzmiało to tak, jakbyś zbierała siły żeby nam wlać Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	HIHOTEK.gif
Wyświetleń:	24
Rozmiar:	50.5 KB
ID:	36542
    Nie to miałam na myśli - Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-001_xq_orig.gif
    Znacie się troche i więcej o sobie wiecie. Ja na rzazie was poznaję i jeszcze sie troche gubię

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

wiem, żartowałam tylko

Teraz już spadam po zakupy i do kosmetyczki
    gamma56, sabinka57 and Dronka72 like this.

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

Rene, a co tam u Ciebie ?
    Witam koleżankiNa razie można powiedzieć dobrze. Mąż bierze chemię, nie ma skutków ubocznych, dodatkowo zastosowałam mu ścisłą dietę, serwuję mu kurkumę i pestki moreli (B17). Wierzę ,że stanie się cud, a co tam, wierzę i już.
    Siedzimy teraz nad jeziorem rożnowskim w przyczepie kempingowej i łowimy rybki.
    Wczoraj byliśmy u notariusza spisać testament(w razie czego.)
    Butki piękne, w moim guście

Awatar Dronka72
    Mieszka w
    Łódź

.... bo termy znajdują się w pięknym , wielkim parku, nad rzeką więc można spędzić świetnie czas nie wchodząc do basenów Jola tez nie lubi wody, więc myślę, że chętnie z Tobą pospaceruje, niedaleko jest zamek, w parku jest mini zoo i ptaszarnia, to jest naprawdę piękna okolica
    Potwierdzam - okolica jest piękna. Też nie lubię wody ale można sobie zamówić w łaźni kasztelańskiej balie na godzinę ( fajny relaks i pływać nie trzeba tylko się siedzi w ciepłym źródełku)
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-smailiki_animirovann_d6_orig.gif

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    tylko dzień mnie nie było a naklakałyście tyle, że miło poczytać
    ja też bym chciała pojechać do Uniejowa jakby była tak możliwość, może woda w basenach nie wyleje się z nadmiaru kilku większych ciał ha ha
    byłam tam kilka lat temu ale z tego co wiem to teraz jest jeszcze fajniej, kąpaliśmy się w basenie w listopadzie i padał trochę śnieg - super było chcieliśmy mocować w zamku ale nie było miejsc i nocowaliśmy w Uniejowie w pensjonacie Złoty Róg a w Łęczycy też byliśmy na ryneczku i zamku ale wtedy nie wiedziałam, że Agnieszka tam mieszka ( a już znałyśmy się z forum)

wczoraj byliśmy w kinie na filmie "Zanim się pojawiłeś" - super film, spłakaliśmy się jak bobry ale i śmieszne momenty były i dające do myślenie, polecam bardzo, film na podstawie książki, moja córka z kolei czytała książkę i też jej się podobała

Rene mówi się, że wiara czyni cuda, czego i Wam życzę

Agnieszko sukienka i buty super, na pewno koleżanki ze szkolnej ławy padną z wrażenia

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Mam przerwę między zabiegami, więc mogę wrzucić stronę z termami [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Miałam iść na ostatnią gimnastykę przed wakacjami ale jak tu iść jak leje i grzmi ???
    chyba sobie poćwiczę w domu

Uprawnienia umieszczania postów