Agnieszko czy masz juz wyniki Kuby ?
Jolinko wy juz po Wrocławiu, mam nadzieję że macie jakieś chociaż pomyślne wieści...
Ja znowu dzisiaj poszalałam z jedzeniem ....dooopa blada....krytykuję siostrę a sama nie jestem lepsza
Piszę ze smartfona to dlatego tak skrótowo i bez żadnych emotek bo wtedy zżera mi post
Sabinko, wyniki są i te które mają znaczenie do operacji, są dobre, więc odetchnęliśmy z ulgą, bo to znaczy, ze operacja powinna odbyć się zgodnie z planem. Znowu ma za wysoką prolaktynę, ale tym zajmiemy się pózniej
Też jestem ciekawa co tam u Jolinki ...
Witam wieczornie!
To dobrze, ze wyniki pozwalaja na operacje ...wiem jak to jest gdy cos trzeba przesuwac terminowo i tym samym wydluzac czekanie...
Co do Joli to mam nadzieje, ze wkrotce sie odezwie...
Sabinko- ja tez nie mialam dzis najlepszego dnia dietetycznie...no ale coz...raz na wozie, raz pod wozem...
05e419a6b7.jpg
witajcie koleżanki
dziś mam jakiś taki dobry humor, mimo , że waga jest głupia i nie chce spaść
Agnieszko dobre wieści, operację wykonacie w planie , super!
Witam obie Agusie!
Maniusi rowniez dziekuje za to kolorowa kawke...czy ja wam kiedys mowilam , ze nie cierpie slodzic kawy ani herbaty ...ale za to uwielbiam jesc cukier w kostkach? No takie zboczenie jakies...
Zjadam tez namietnie cukrowe baranki na Wielkanoc!
Agnieszko- jak to mowia u nas "Augen zu-und durch!" Czyli...zamknac oczy i do przodu! Ostatnia rada pedagogiczna i po bolu...
Alez masz fajnie!
Ja mam dwa tygodnie wakacji/urlopu dopiero pod koniec lipca i w tym czasie zaplanowany krotki wypad z przyjaciolmi do Londynu. Jeszcze nigdy tam nie bylam wiec ciesze sie,mimo ze Anglia teraz taka ...na jezykach!
Moze na poczatku sierpnia pojedziemy tez na troche do Gdyni, jesli sprawy przeprowadzki tesciow sie sfinalizuja pomyslnie...
Kasiu ostatnia okazja zobaczyć Londyn zanim wyjdą z Unii, potem bilety będą droższe. Ja to jestem dziewczyna z prowincji, nic nie widziałam Byłam jeden dzień na wycieczce do Lwowa i raz w Amsterdamie (kiedy pracowałam 2 tygodnie w Holandii) - to całe moje zagraniczne wojaże