Strona 1505 z 3048 PierwszyPierwszy ... 505 1005 1405 1455 1495 1503 1504 1505 1506 1507 1515 1555 1605 2005 2505 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,041 do 15,050 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Czytałyście to? Swego czasu rozmawiałyście o lustrach w przymierzalniach, a to troszkę wpisuje się w temat. Bardzo bym była tego ciekawa.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Sabinko, chyba masz rację, że to krewetki. Nie wiem, czy jadłyście ale dla mnie to one nie wyglądają zachęcająco .
    Agnieszko, różowe lody? No nie wiem, jakby były malinowe, to chyba byłyby smaczne
    Bbaaju, fajne że nas poczytujesz, ale jeszcze fajniej będzie, jak częściej popiszesz. To najlepszy sposób, żebyśmy cię lepiej poznały

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam w niedzielę pobrane (13).jpg

Krysiu, taka prawda, że stacjonarne sklepy są coraz bardziej wypierane przez internetowe. Ja ostatnio chciałam sobie kupić białe półtrampki converse, pojechałam don Łodzi, poprzymierzałam wszystkie dostępne modele, a potem wybrałam najfajniejsze i kupiłam w internecie...o 80 zł tańsze Kubie też tak kupiłam buty sportowe. Jak z tego wynika, sklepowa marża jest baaaardzo wysoka. Szkoda tylko, że od jakiegoś czasu widać w tym wszystkim zmowę cenową, bo ceny stają się już bardzo do siebie zbliżone, i można wygrać tylko na cenie przesyłki.
    A takie lustra? Fajne, bo można się powygłupiać

Co do koloru lodów, to ja mam jakś obsesję na punkcie różowych, bo wydaja mi się mega sztuczne i np. takiego koloru nie zjem

images (17).jpg

jeśli różowe, malinowe, to takie...bo takie uwielbiam

pobrane (8).jpg

milej niedzieli wam życzę

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

I ja witam was niedzielnie moje dziewczynki!
    Właśnie wstałam bo wczoraj wróciliśmy późno. Było pięknie. Jak w bajce o Szecherezadzie...
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Proszono by nie robic fotek mlodej parze ani gosciom, wiec starano sie by to uszanowac. Uroczystosc byla piekna i bardzo podobna do tej, ktora opisywal ten artykul. Z ta roznica, ze wszystko bylo elegenackie i stylowe- nie bylo mowy o piciu z jednej szklanki!
    Byla muzyka... wiekszosci zabojcza dla naszych europejskich uszu, bo bardzo glosna i w arabskim stylu. Kobitki tanczyly jednak, ze ho ho... My z corcia rowniez kilka razy dolaczalysmy, jak tylko bylo mozna... momentami grali tak troche w stylu Bollywood, a to obie z corcia lubimy. Najbardziej mi sie podobalo gdy para mlodych byla noszona w takim orszaku w lektykach...pieknie to wygladalo!
    Na sali byla z dwiescie kobiet! Mozecie sobie to wyobrazic? Wiekszosc miala chustki na glowach, czesc jednak nie. Panna mloda miala zabojcza fryzure- w wlosow tyle co trzy kobitki chyba naraz wziete!. Wszystkie bez wyjatku mialy przepiekne suknie...czulysmy sie z corcia troche jak ubogie krewne, mimo ze tez cos tam zalozylysmy na siebie blyszczacego...

Jedzonko bylo naprawde przepyszne. Najpierw na stole stoja do od 17 do 21 tylko ciasteczka. I kawa i woda. Potem podawane sa soki owocowe i slodka jak pieron mietowa herbatka. Nastepnie podaje sie na papierowych talerzykach z plastikowym widelczykiem weselne torty- one wczesnie stoja jako dekoracja i po zrobieniu zdjec mlodej parze, gdy sie wzajemnie karmia, te torty sa krojone i rozdawane wszystkim po kawaleczku. Okolo 23:00 podaje sie pierwsze danie czyli rozmaite salatki i owoce morza, ale rowniez miesko z kurczaka. Wszystko bylo niesamowicie smacznie przyprawione. Zaraz potem zabieraja te polmiski i wnosza nowe z jagniecina pieczona z owocami karmelizowanymi i migdalami, a na koniec desery lodowe i owoce. Okolo 24- ej jest po wszystkim i czesc gosci zaczyna sie zbierac. A inni dalej tancza...
    Mezczyzni na tym weselu sa w osobnej sali , bez muzyki . Pan mlody i troche jego drozbantow przez pewien czas tez wchodza na kobieca sale i tancza razem z panna mloda i najblizsza rodzina, spiewajac przy tym i pokrzykujac. Ten taniec to wyglada troche tak jak u nas male dzieci tancza , trzymajac sie za rece i machajac ramionami...
    Na sali nie ma poza tym praktycznie zadnego mezczyzny, diskdzokejka, fotografki, kelnerki to wszystko sa kobietki.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry dziewczynki Kasiu ale ci zazdroszczę pobytu na takim weselisku, na pewno przeżycia nieporównywalne do innych wesel na ktorych byłaś, z tego wynika, że kobietki się super bawiły i tańczyły a panowie co robili w innym pomieszczeniu? pili ?ciekawa jestem jedzonko wygląda przepysznie, kiedyś byłam z młodymi w restauracji marokańskiej to wszystko mi bardzo smakowało, zresztą ja bardzo lubię wszelakie orientalne jedzenie, owoce morza to niekoniecznie moja bajka ale takie duże krewetki chyba królewskie się nazywają lubię
    Kasiu masz córkę w domu to na pewno się cieszysz
    Agnieszko ja też nie lubię takich różowych lodów, takich i innych różowych też, bo po prostu nie lubię żadnych lodów owocowych

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kurczę, przemarzłam w kościele na kość u nas jest pioruńsko zimno na dworze i strasznie wieje

Kasiu, powtórzę- strasznie zazdroszczę Ci tego wesela W ogóle bardzo je lubię, a jeszcze takie ...super Śmieszny ten sposób jedzenia...po tych wszystkich ciastach i tortach, już pewnie nic bym nie zjadła

Awatar MiaCwiczycChce
    MiaCwiczycChce jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Katowice

Dzień dobry, postanowiłam się przypomnieć
    Mam do was Drogie Panie ogromną prośbę,otóż piszę pracę magisterską na temat stylu życia i objawów menopauzy u kobiet w wieku 40-65 lat.Chciałabym Was bardzo prosić o rozwiązanie anonimowej ankiety, zajmie wam to kilka minut a mi bardzo pomoże, ponieważ potrzebuję jak najwięcej osób żeby badania były dobre. W wolnej chwili bardzo bym prosiła o rozwiązanie ankiety, będę ogromnie wdzięczna!

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, u nas rano też było bardzo zimno i wietrznie. A teraz pięknie – świeci słoneczko i jest prawie ciepło

Kasiu, przeczytałam z ciekawością opis wesela marokońskiego i teraz opis twoich wrażeń z pobytu na jednym z nich. Też bym z przyjemnością w czymś takim uczestniczyła. Zresztą jak widzisz, nie tylko ja A tak swoja drogą różowe zdjęcie z wesela świetnie wkomponowało się w różowości Agnieszki

Agnieszko, mam nadzieję że ta niechęć do koloru dotyczy tylko lodów

To ciekawe. Różowy jest wybierany jako ulubiony kolor przez większość małych dziewczynek. Wszystko chcą mieć różowe – ubranka, zabawki, wystrój otoczenia. Pamiętam, bo sama to przechodziłam z córcią. A potem nagle staje się kolorem na który nawet nie spojrzą, a jeżeli już to ze zgrozą

Gościu MiaCwiczycChce , twój link się nie otwiera, stąd pewnie trudno ci zebrać materiały.
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Boze jedyny na swiecie i wszyscy swieci! Jak mi sie nie chce uczyc tych durnych definicji! I to jeszcze po niemiecku!

A rozowe lubie! I nosic i jesc! I ogladac!

Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar MiaCwiczycChce
    MiaCwiczycChce jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Katowice

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] poprawione

Dzień dobry, postanowiłam się przypomnieć
    Mam do was Drogie Panie ogromną prośbę,otóż piszę pracę magisterską na temat stylu życia i objawów menopauzy u kobiet w wieku 40-65 lat.Chciałabym Was bardzo prosić o rozwiązanie anonimowej ankiety, zajmie wam to kilka minut a mi bardzo pomoże, ponieważ potrzebuję jak najwięcej osób żeby badania były dobre. W wolnej chwili bardzo bym prosiła o rozwiązanie ankiety, będę ogromnie wdzięczna!
    Ostatnio edytowane przez MiaCwiczycChce ; 19-03-2017 o 22:52

Uprawnienia umieszczania postów