Moje slodziaki dwa
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Moje slodziaki dwa
Agnieszko, zawsze miałam taki zamiar z kupowaniem prezentów, ale nie potrafie wytrzymać i utrzymać tajemnicy
Sabinko prawdziwe słodziaki
na prezent mam w planie kupić dla Sucharka videorejestrator do samochodu a dla Marty śpiochy dla dorosłych do spania z polaru, bardzo jej się to podoba a zmarzluch jest, a dla mamy sweter
niestety jest to dość kosztowne, więc nie wiem czy się uda zrealizowac
No to mamy piątek pobrane.jpg sama nie wiem kiedy zleciał ten tydzień...
u nas dziś strasznie wieje i pada deszcz, ciężko mi się spało.
Maniusiu, mnie się z kolei zdarza tak schować, że zapominam gdzie, albo w ogóle zapomnieć, że kupiłam i dopiero mam niespodziankę , no, ale mnie się zdarzyło kupić dwie takie same spódnice w ciągu tygodnia, bo zapomniałam, że kupiłam pierwszą. A najgorsze było to, że odkryłam to już wtedy, gdy żadnej nie mogłam oddać
Kiedy wchodzisz na wagę? bo jeśli brzuch spadł, to waga tez powinna
Sabinko, czy to na czym siedzi Frania, to jest fotelik? bo trochę wygląda jak nocniczek, ale Niunia siedzi w rajstopkach więc chyba nie?
kurczę, jak ja zazdroszczę ludziom umiejętności zdrowego jedzenia...ja jem raczej niezdrowo pomijając niejedzenie mięsa i mało słodyczy...ale reszta jest do bani...w tym momencie wymyśliłam postanowienie noworoczne ( to z ubiegłego roku zrealizowałam- schudłam) to i tu może się uda- będę zdrowo jadła
Pisałam wam o mojej siostrze ciotecznej mieszkającej w Niemczech chorującej na czerniaka...choć to niewielkie dla nikogo pocieszenie, ale tam służba zdrowia działa momentami jeszcze gorzej niż u nas
Tak mi się skojarzyło z Kasią Kasiu, mam nadzieję, że kuracja botoksem przyniesie oczekiwane rezultaty, nie tylko w postaci silnie odmłodzonej pewnej części ciała Bardzo ci współczuję tych perypetii
Miłego piątku wszystkim życzę
i mam dla was coś jeszcze 15219467_690709051091989_6410827728933046578_n.jpg
Dzień dobry
No proszę - piąteczek, kawa i dwa pozytywne przesłania na dobry początek dnia i można zaczynać
Agnieszko to jest taki fotelik, fajny bo można go postawić gdzie się chce a dziecko jest zabezpieczone i nie spadnie
z tą spódnicą to się udalas