Kasiu pisałam wyżej że nie wiem czy będę mogła pojechać do Uniescia w następną niedzielę bo muszę mieć kierowcę
Mnie na razie nie bierzcie pod uwagę...
Ale rzeczywiście sprawa nam się rozmywa. ...
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Ja znalazłam coś takiego - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Piszę z telefonu więc nie wiem jak wstawić link ale chyba można wrzucić w wyszukiwarkę
A ja tymczasem wypadlam z obu terminów,wiem już na pewno,że będę pracowała w obie soboty....tak to z moją pracą bywa,ze nie jestem w stanie podać pewnego terminu od maja do października z tak duzym wyprzedzeniem
Dlatego tak nieśmiało pisałam kiedyś o jakimś dodatkowym,krótkim spotkaniu poza sezonem....
Ostatnio edytowane przez gruschka ; 28-01-2017 o 13:12
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
To może zmienmy termin żeby pasował Sabince i Gruschce
Agnieszko
wielkie dzięki,ale tak jak już napisałam u mnie do końca września i tak nic pewnego nie ma.Dlatego liczyłam po cichutku,ze znajdziecie coś blisko mnie i będę sobie(oczywiście płacąc pełną opłatę) w razie konieczności pracy tak do was doskakiać
Poki co ,żeby trochę zmniejszyć zamieszanie posiędzę cicho
Tak w ogóle to mam bardzo fajną pracę i zazwyczaj sporo czasu w środku tygodnia,ale weekendy właściwie w większości pracujące.Mnie to bardzo pasuje,bo w środku tygodnia,nawet w sezonie,jest mniej ludzi.
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Agnieszko nie patrzcie na mnie - ustalajacie tak jak pasuje większości, wszystkim chyba nigdy się nie dogodzi a wiesz przecież że jak będę mogła to przyjadę i przespie się wtedy choćby na materacy albo karimacie
Kochane moje! Na chwile obecna ja nie mam ani pracodawcy ani nikogo z kim moglabym omowic kwestie mego letniego urlopu. Wiem, ze przysluguje mi iles tam wolnych dni i kiedy to bedzie mam obgadac w miejscu, gdzie bede odbywac staz. Jak wiecie- na dzien dzisiejszy nie wiem gdzie to bedzie. Ale tego nie dowiem sie i za tydzien wiec musze narazie decydowac sie w ciemno, biorac pod uwage ze za miesiac naprzyklad uslysze: "koniec lipca, poczatek sierpnia urlop? Niestety jest to niemozliwe. Mozemy dac pani urlop tylko w czerwcu, albo tylko w drugiej polowie sierpnia."
Tak mam w tym roku i nie mam na to wplywu.
Poczatek sierpnia pasowal Madzi, a ona poza mna, ma z nas na spotkanie najdalej. Proponuje zatem zeby juz tego terminu nie zmieniac.
Pytanie do Gruszki: "czy jesliby spotkanie bylo w Gdyni to mialabys piatek i niedziele wolna? Czy jest szansa, ze w sobote doszlabys po pracy do nas? "
Bo jesli tak- to najlepszym rozwiazaniem byloby znalezienie jakiego lokum (np dwa, trzy pokoje 2 osobowe) na ten weekend w Gdyni.
Ja mam tam tez w tej Gdyni gdzie spac -wiec gdyby byla taka koniecznosc i ktoras z was by dodatkowo dojechala (np Sabinka)to ja bym sie mogla przeniesc na noc do tesciowej. Nawet mysle, ze i dodatkowa osobe tesciowa by przenocowala. One(tesciowa i szwagierka) maja dom...no ale z przyczyn roznych (moja szwagierka to zakonnica wiec nie czulybysmy sie tam swobodnie) nie sadze zeby zrobic sobie cale to nasze spotkanie u nich.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
to mi sie jakoś spodobało najbardzej