69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry!
Agusiu dzieki za kawusie i rozpoczecie nowego dnia...bardzo ciebie tu brakuje gdy cie nie ma...
Aniu- psiaki wyjatkowo urodne i widac w nich milosc pani...
Jolinko- trzymam kciuki i sle pozytywne fluidy...napisz tylko jak bedziesz mogla co tam ci powiedzieli...
Jestem dzis w domu dziewczynki, bo szkola dala nam na dzis wolne na Rosenmontag. Zabieram sie za robote bo dzien mija...a ja tyle chcialam zrobic...
Krysiu- o karnawale mozna troche wiecej poczytac u mnie na watku. Krawaty dalej sie obcina, ale jest jakby troche mniej popularne...duzo mezczyzn pracujacych w biurach, w ten konkretny czwartek ich w ogole nie zaklada...
Dobrego dnia zycze!
P.S. Rany julek... co za paranoja na tych Oskarach!
-
Kasiu
Też się uśmiałam na Oskarach, ale i odetchnęłam z ulgą, że la la Land nie wygrał
Jolinka, napisała esa, że jedzie pociągiem i wszystkie Was pozdrawia
Ja też się zbieram do Łodzi na przegląd podwozia, cytologię itd. Wracam wieczorem, bo jeszcze wejdę do galerii po zakupy
-
Dzień dobry
poniedziałek - nowy tydzień i nowy początek same wiecie czego
MsiaMac pieski super, bardzo mi się podobają chociaż ja generalnie jestem kociara a historie o pieskach tez z przyjemnością poczytam, super jak człowiek tak dba o swoje zwierzęta, tak walczy gdy coś im dolega, no przecież to członek rodziny ale czasem jak pokazują w tv jak traktowane są np psy to nóż się w kieszeni otwiera, ostatnio zamknęli taką pseudo "hodowlę" psów i pokazywano w jakich warunkach żyły te psiaki to płakać się chciało....
Jolinko trzymam kciuki i dzięki za pozdrowienia przekazane przez Agnieszkę ale napisz proszę chociaż krótko jak poszło bo będziemy się martwić
-
tak, poniedziałek to bardzo dobry dzień na początek
u mnie waga po @ spadła, ale i tak jest za dużo
no i znów widzę to co dawno wiedziałam potrzeba mi dużo ruchu, kiedy dużo się ruszam to waga spada
dziś planuję pomyć okna na dole, bo pogoda sie zaczyna ładna robić i dzień juz dłuższy, to ruchu będzie sporo
a w pracy sądny dzień bo dziś VAT do wysłania
na szczęście nabrałam jakiejś takiej sporej energii
a wśrodę wybieram się na porady na zdrady - widziłyście?
-
Jolinko trzymam kciuki i czekam na dobre wieści
Aniu, pieski śliczne i bardzo fajnie w tym wózku wyglądają
Aga , widziałam zdjęcia na FB super wygładzasz
a mnie coś bierze, zimno mi, mam katar, całą zimę się trzymałam, a teraz padnę
-
a tak w temacie imprez, w sobotę pobalowałam, a w niedzielę odchorowałam, to już chyba SKS mnie dopadł
-
Agnieszko gdzie te zdjęcia na fb bo nie mogę znaleźć
-
Sabinko, ja je widziałam u kogoś , mignęło mi się , ale nie pamiętam niestety imienia i nazwiska
-
Sabinko puściłąm ci linka na FB na czacie
-
Dzięki Maniusiu - już obejrzałam
no Agnieszko potwierdzam - świetnie wyglądasz a Kuba jaki wysoki
Uprawnienia umieszczania postów