Ja dziś w prac od 7, bo wczoraj przez dentyste dojechałam na 9 więc odpracowac godzinę trzeba, lub brzydko mówiąc odsiedzieć
za to mam kawe z gabinetu prezesa
Dzień dobry
Maniusiu to nie byle jaka kawę pijesz od rana? czy czujesz się jak prezes?
Kalahari fajna ta torba ale niefajnie, że mogłaś kupić ją taniej, czasem lepiej nie wiedzieć
czytam, że w wielu miejscach jest już śnieżnie, u mnie na razie raczej deszczowo.
ciao,
maniusiu a prezes to przystojny facet?
mysle, ze musisz mu sie jakos zrewanzowac za te kawe.
kasiu-ile kosztuje u was taki fryzjer pieski? tutaj, moja kolezanka ,ktora ma spaniela tez czesto-co miesiac bywa z nim w salonie pieknosci i placi za jego podstrzyzenie, mycie i czesanie 50 euro... (pies sie b. tam stresuje) zdaje sie ze, robi mu tez manicure-pedicure chyba byloby bardziej adekwatnym okresleniem.
ja mojego kota szczotkuje sama...bardzo to lubi.
dzisiaj mamy slonce.pojde z wnuczkiem na spacer ze wzgledu na Vit. D
Ha ha ha dziewczyny, prezes przychodzi na ósma więc nie wie że skorzystałam z jego expresu,
jest całkiem przystojny, nie powiem że nie
Magda z twoja torba to jak z moimi kozakami, kupiłam w dobrej cenie, bo za 120 zł ( przecena z 250) no a własnie teraz się pokazały za 80 zł.
To ja lepiej nie będę sprawdzała za ile teraz mogłabym kupić mój laptop który kupiłam niby 250 zł taniej
Apropo tych obniżek, wczoraj byłam na zakupach w Tesco i tam dają takie znaczki za które niby można kupić patelnie tefala za 50 procent ceny. Ja w moim tesco jestem w zasadzie co drugi dzień bo stało się moim sklepem osiedlowym po tym jak pozamykały się male sklepiki ( po otwarciu biedronki) więc znam sprzedawców dość dobrze. Pan mi powiedział że obniżka jest tak uczciwie 30 % ceny.
Dlaczego wolę to małe tesco od biedronki? Nie ma tam tłoku, nie ma rotacji pracowników, czuję się jak w małym sklepiku - pogadam z kasjerką, czy kasjerem. poradzą co kopic co nie. wczoraj np. pan mi podpowiedział ze jak biorę jedną pepsi, to własnie jest promocja druga za grosz. , czasem coś spod lady wyciągną jak jest dobra promocja, schowane dla mnie
No i jest świetne prywatne stoisko mięsne
Wie,, rozpisałam się nie na temat więc kończe, ale tak w tłoku sprawunków świątecznych mi się nasunęło
Maniusiu jak to nie na temat? Tutaj wszystko jest na temat
Kalahari jak twój wnusio? chyba mieszkacie razem to masz go jakby na co dzień?
Sabinko
a tak już na temat, wlasnie zajadam owsianke z czipsami bananowymi i miodem - pychotka