Strona 701 z 3048 PierwszyPierwszy ... 201 601 651 691 699 700 701 702 703 711 751 801 1201 1701 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,001 do 7,010 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

No właśnie. Sabinka wie, że u niej Pape działa- sama zawaliła sprawę. Ja wiem, że u mnie nie działa- bardzo skrupulatnie przestrzegałam jej zasad. Myślę, że jeśli dieta jest dopasowana, to się na niej chudnie. Waga staje dopiero po kilku tygodniach. Jeśli nie działa, to się na niej tyje. No, dla mnie to jest logiczne.
    Pamiętam jak mi pisałaś, (gdy na początku miałam spadek wagi), że to zawartość jelit po imprezie, i to nie znaczy, że Pape na mnie działa. Miałaś rację- to była zawartość jelit i Pape NA MNIE nie działa, bo ja na niej tyję. Chyba lepiej ją zakończyć teraz , niż eksperymentowac dalej i systematycznie przybierać na wadze. Nie ???
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 15-02-2016 o 16:50

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Oj, Kasiu, przykro mi kochana bardzo Trzymaj się

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, mam nadzieję, że leki zadziałają i przynajmniej głowa przestanie Cię boleć bo ciśnienie, to chyba tak szybko się nie normuje? Nie znam się zupełnie na tym.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Agnieszko...
    mysle , ze nie pogniewasz sie na mnie za szczerosc, ale pytasz czy trwalabym w takiej diecie , wiec chyba powinnam szczerze odpowiedziec... ja podejzewam, ze na Twoi mmiejscu nie zaczelabym tej diety ... Ty w zasadzie od dawna jesz raczej ubogokalorycznie i malo ... napweno nie przesadzasz z weglowodanami , i mam wrazenie ze Pape to zupelnie inna bajka niezgodna z Twoim spobsobem zywienia ... wiec w mysl zasady, ze dieta powinna byc dopasowana do nas , prawdopodobnie po dokladnej analizie stwierdzilabym ze zbyt odlegla od moich upodoban i chyba bym nie zaczynala...piszesz , ze u ciebie nie dziala, bo jak dziala to sie na niej nie tyje.. + 100 czy nawet 200 g w ciagu doby , to nie jst tycie ... to woda, ktora organizm w niektorych okolicznosciach bezzwlocznie wydala a w innych magazynuje ... naprawde nie ma opcji zeby w ciagu doby normalnie jedzac tak jak napisalas 1700 kal schudnac 300g ... to tez wylacznie woda... podejzewam, ze spora ilosc wegli na Pape poskutkowala u ciebie zatrzymaniem wody ... to byla reakcja organizmu po przejsciu z malej ilosci weglowodanow, na ich naprawde spora porcje ... teraz sytuacje jest dokladnie odwrotna... zmniejszylas wegle , woda schodzi...

Kasiu...
    powinnas juz wczesniej do lekarza smigac... dobrze, ze w koncu to zrobilas... ty uparta kobieto...

Sabinko...
    ja jeszcze nie wiem jak zareaguje na moja prosbe mlody od kompa,bo narazie tylko poprosilam ziecia aby z nim zagadnol , ale wiem ze komputery to jego pasja, wiec mysle, ze nie bedzie za duzo "kaszlal"
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Reginko, absolutnie się nie gniewam W dużej części masz rację Ale...ubogokalorycznie jem tylko na diecie ( niestety ) za to rzeczywiście jem mało pieczywa,kluch i makaronu ( choć uwielbiam) bo mi nie służą nie tylko w związku z wagą
    Poza tym lubię gdy ktoś mówi o czymś, co naświetla mi problem od innej strony , zawsze słucham i analizuję, często stosuję. Do Pape nie wrocę...na razie

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Oj...troche mi lepiej wreszcie! Wracam do zywych. I zaczelam nawet interesowac sie internetem. A to dobry znak!

Marysiu...ja tez cieplo wspominam wczorajsze popoludnie... Masz bardzo optymistyczny glosik!

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Mario, nie smuć się wysyłam Ci optymistyczne fluidy
    A skad wiedzialas, ze ja lubie misie ? I wogole pluszowe zwierzatka.Mam cala kolekcje, wszystkie maja imiona. Jest ich okolo 170 z czego wiekszosc takich na magnesik,przyczepiam je do poreczy lozka. Kazdy z moich przyjaciol wie o moim lekkim zboczeniu i zawsze nimi zostaja obdarowana.Taka ze mnie juz wariatka. Ale juz sie nie smuce.
    Dzisiaj mialam ciezki dzien, nerwowo w pracy i nerwowo w domu bo kazdy jeszcze jakis problemik dolozyl. Ale przeciez jutro bedzie nowy dzien i pewnie weselszy !

Kasiu - a czemu lekarz nie dal Ci takiego urzadzenia do stalego mierzenia cisnienia ? Mnie to bardzo sensowne sie wydaje bo to dokladny wynik jest. Co do alkoholu, to nie sadze, zeby to mialo wplyw, bo alkohol podnosi cisnienie na krotko. Nie wiem jak wysoko Ci skoczylo, ale jesli boli Cie glowa to chyba juz cos powaznego. Lecz sie kochana bo z tym zartow nie ma.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Marysiu...ja tez cieplo wspominam wczorajsze popoludnie... Masz bardzo optymistyczny glosik
    To byl niestety jedyny optymistyczny akzent tej niedzieli. Glos podobno mam MLODY zawsze mnie myla z moja corka.
    "Dzien dobry, moge rozmawiac z tatusiem " Jak mam dobry humor to odpowiadam "Ojciec nie zyje od 4 lat"
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Hello witam z pociagu znowu Wracam ze spotkania WW cała happy, bo wg wagi ww straciłam w ub tygodniu 1.1 kg . Total od 12. 01 -4.3 kg tzn jest ok.

Kasiu współczuję Ci złego samopoczucia, dobrze, że byłaś u lekarza, teraz odpoczywaj, kuruj się. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia

ewa
    Ostatnio edytowane przez evige ; 15-02-2016 o 20:45

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Miłego wieczoru wszystkim życzę

ewa

Uprawnienia umieszczania postów