Proszę ile fotek i wszystkie urocze - i fotki i obiekty na nich![]()
Proszę ile fotek i wszystkie urocze - i fotki i obiekty na nich![]()
A ja wrzucam fotki inne tematycznie bo nadmorskie czyli mieleńskie
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Nic złego się nie dzieje ze mną-to po prostu brak czasu i brak sił
Tak jest od paru dni i jeszcze będzie przez kilka następnych.
Mąż miał 3 dni wolnego-przez dwa dni szykowaliśmy elewację do malowania,usuwaliśmy z niej większe zabrudzenia itp.
Dzień Matki spędziliśmy do południa u mojej mamy,a po południu dzieci były u mnie.
Piątek malowanie dwóch niższych ścian domu-ustawianie i przenoszenie rusztowania itp.Sześć godzin pracy-wieczorem oboje padliśmy.
Sobota kolejny dzień pracy.Przyszedł zięć do pomocy-drugie malowanie ścian i malowania ściany wysokiej-tu już wyższe rusztowanie ,z którego zięć malował.Była też córka z dziećmi-ugotowała obiad,a po robocie zrobiliśmy grilla i troszkę poimprezowaliśmy a'konto dzisiejszego dnia
Dzisiaj z mężem obchodzimy 34 Rocznicę Ślubu
Jak te lata szybko zleciały....za szybko.Za rok koralowe gody-mam nadzieję,że doczekamy ich w zdrowiu i miłości.
Trochę mi smutno,że mąż musiał pójść do pracy,ale takie jest życie.
Jutro od południa drugie malowanie ściany,potem jeszcze dwa dni,na drugą ścianę szczytową-jak pogoda pozwoli i zięć trasy mieć nie będzie.A potem jeszcze zostanie położenie gontów na daszku piwnicy,naprawa drzwi od piwnicy.I jeszcze pomalowanie podmurówki domu,ale to "mały pikuś" w porównaniu do elewacji.
Teraz nasz dom jest....ciemnozielony,oryginalny kolor....ciężko się przyzwyczaić,ale przynajmniej brudzący nie będzie
Szampana stawiam
![]()
7tx4_zbawienne-dzialanie-kawy.jpg
witam
i znów poniedziałek i znów cały tydzień robota, a tak fajnie było....
Komunia była bardzo przyjemna, w ogrodzie, na luzie, pogoda dopisała na szczęście, wieczorem robili grilla, ale ja już umknęłam do domu, Artur był zmęczony i trochę znudzony bo nikogo nie znał , a Marta tez chciała jechać pisać wypracowanie, więc pojechliśmy
Jolu napracujcie się ale pięknie będziesz miała
I gratuluję pięknej rocznicy
Maniusiu pięknie wyglądasz na tej fotce z twoją chrzesnica. Fajnie, ze pogoda dopisała i że impreza się udała. Doświadczyłem wielokrotnie na własnej skórze ile nerwów potrafią zjeść organizatorom takie plenerowe gardenparty.![]()
U mnie dzisiaj koniec krótkiego urlopu i powrót do szarej codzienności.
Wieczorem napiszę więcej w temacie pracy bo przed wyjazdem miałam już rozmowę z szefowa apropos szans na przejęcie, ale nie było kiedy o tym napisać...
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Dzień dobry
zwariować można z tą pogodą - wczoraj 27 stopni i upał a dzisiaj 17 i szaro buro i ponuro, nie lubię takiej huśtawki....
Jolinko jeszcze raz powtarzam - nie przepracowuj się i dbaj o siebie.
Kasiu ciekawa jestem co ci powiedziano na tej rozmowie na temat twojej ewentualnej pracy![]()
Maniusiu czy ta kawka zaserwowana przez ciebie to zbożówka czy taka prawdziwa dla nas? bo nie wiem czy pić
Agnieszka zawsze stawiała naturalną ale dzisiaj pomyka chyba do Sandomierza![]()
Sabinko to dla was, prawdziwa, ja już swoją zbożówke wypiłam