Strona 2317 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1317 1817 2217 2267 2307 2315 2316 2317 2318 2319 2327 2367 2417 2817 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 23,161 do 23,170 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

To zrobię na pewno, bo moje dzieciaki specjalizują się w knajpianym życiu i tak jak w Warszawie byliśmy zawsze w najfajniejszych knajpach, tak i we Wrocławiu znają już prawie wszystko co najsmaczniejsze

Idę szykować się do wyjazdu, w sumie nie wyszło tak źle , bo kocham wyjazdy do Warszawy, ale do męża odezwę się dopiero jak mi przejdzie
    gruschka, maniusia72 and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Agnieszko świetny sposób na nieasertywnego M., Jak nie umiał definitywnie odmówić to niech teraz kombinuje jak swoich gości przyjąć a tobie udanego i miłego dnia w Warszawie i fajnych zakupów bo na pewno tez będą
    Super, ze twoje dzieci są w tym Wrocławiu to i pokażą gdzie coś dobrego można zjeść bo lubimy to chyba wszystkie
    A spontan może być, w końcu po to tam jedziemy, żeby wyluzować, pogadać, pośmiać się a czasem i popłakać....

Maniusiu co planujesz na urlop bo chyba masz od poniedziałku?
    gruschka and maniusia72 like this.

Mnie przed chwilą córka namówiła na dłuższy pobyt u nich, Marta z Mają przylatują 23.07 i do 27.07 są u mnie a potem lecimy do nich i miałam wracać 6.08 a namówiła mnie na powrót 13 -go, kupiłam nowy bilet bo przebukowanie byłoby droższe ale bilet niedrogi bo niecałe 30 funtów
    W tym czasie Maja będzie miała wakacje to im się przydam szczególnie w środy i czwartki kiedy córka pracuje. Tak, że będę miała dłuższe odchudzanie u nich że już nie powiem, że nacieszę się nimi na dłużej Tylko ten angielski nieszczęsny

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

No ale będziesz miała możliwość go ćwiczyć, osłuchiwać się.Ja to bym wiele dała za taką okazję.Kasia nasza niemieckiego uczyła się od dzieci, którymi się opiekowała.Koleżanka z Celownika w Stanach z "Ulicy Sezamkowej".Sabinko masz takie warunki, że grzech nie wykorzystać.Przecież gdy dziewczynki podrosną oddalicie się od siebie nie mogąc porozumieć.

TinnGo oczywiście masz rację, staram się wykorzystać możliwości jakie daje mi pobyt tam ale jednak po dłuższym tam pobycie jestem zmęczona i chętnie wracam do domku, zmęczona Właśnie tym angielskim bo gdzie się nie ruszę to wszędzie tylko angielski i angielski, przyjdą koleżanki do którejś z dziewczyn łącznie z moją córką i każda mnie o coś pyta, każda chciałaby porozmawiać, ciągle muszę być nastawiona na ewentualną odpowiedź lub zadanie jakiegoś pytania i bardzo mnie to stresuje przez cały czas, pomimo tego, że jestem tam dosyć często i że znajomi młodych i najmłodszych wiedzą, że mój angielski jest nienajlepszy
    No ale cały czas uczę się czegoś nowego i rozwijam. Tym bardziej, że teraz starsza będzie miała wakacje i w dni kiedy córka pracuje będę zostawała z nią w domu bo młodsza będzie w żłobku, ma 5 lat i gada już jak stara więc można z nią na proste tematy porozmawiać a dyskusji politycznych nie będziemy zaczynać
    gruschka, TinnGO and Agnieszka111 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Byłam z moim Sucharkiem odstawić auto bo mu będą oklejać i czekając na niego napisałam długi post i szlag go trafił, no cóż nie lubię pisać z telefonu.
    Sabinko , urlop mam od następnego poniedziałku, to było największe rozczarowanie wczorajszego dnia jak sobie to uświadomiłam, koleżanki miały niezły ubaw z tego powodu, za to dzięki temu będę miała go wspólnie z Sucharkiem i jedziemy na kilka dni w Biezsczady.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Dodam, że 5 dni przygody z p. Dąbrowska zaliczone
    Sabinko, gratki wielkie

Mieszka w
    Częstochowa

Wkurzyło mnie to oklejanie ze względów finansowych, bo to kolejny bezsensowny wydatek, no ale się nic nie poradzi bo praca dobra, to za bardzo nie ma co pyszczyć, tym bardziej, że znów mieli podwyżki.
    Przyszło to pismo z ASP, wygląda jak jakiś wyrok sądowy, strasznie oficjalne i opieczętowane urzędowo, już się trochę odzwyczaiłam od takich papierów w dobie maili, bo nawet urząd skarbowy dzwoni lub mejla pisze. No cały czas poddenerwowana tą sytuacją jestem, ale w poniedzialek Marta to odwołanie zawiezie no i zobaczymy co będzie
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

No jeszcze długo chyba nie odejdziemy od ery papieru i pisaniny często takie urzędowe pisma są trudne do zrozumienia dla normalnego człowieka ale mam nadzieję, że uda wam się wszystko świetnie wypełnić i uda się to o czym chyba Marta po cichu marzy, czyli jednak ASP - życzę w każdym razie powodzenia i będę trzymać kciuki
    A ty chyba rzeczywiście zakręcona jesteś mocno skoro chciałaś już iść na urlop a to dopiero za tydzień
    No ale nawet na dobre to wyszło bo spędzicie razem trochę czasu
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów