Strona 2933 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1933 2433 2833 2883 2923 2931 2932 2933 2934 2935 2943 2983 3033 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 29,321 do 29,330 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Sabinko mam zalecone ultradżwięki, laser i krioterapię . Waznośc zabiegów w kolejności podanej, tzn że nie musze wszystkiego wybrac ale dobrze by bylo, niestety w pakiecie nie mam rehabilitacji, ale lekarz to i tak dośc, biorać pod uwagę ile się czeka, tzn niby mam tych co się wchodzi w dabym dniu, ale to ryzyko czy się uda dostać, m się ostatnio nie udało i to mnie zniechęciło, bo przecież codziennie nie będe brac urlopu, jkak miałam auto to po prostu jak się nie dostałam to jechałam do pracy i probowałam kolejnego dnia, no ale jest jak jest
    jeszcze nie zaczęłam zabiegów, na razie leki biorę i juz jest poprawa

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

A jakie leki bierzesz na ostrogę Maniusiu?

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Agnieszko, na wo jem cały czas to samo, więc kiedy pojawił się głodek, to pomyślałam podobnie jak Ty, że być może organizm ma dosyć. Postanowiłam poczekać do końca czwartego tygodnia. Nic się nie zmienia, więc rozsądnie na tym już zakończę.

Kasiu, trudne dylematy. Też jestem ciekawa, jak Radek poradził sobie w urzędzie. Tym bardziej, że nie była to jakaś tam sobie rozmowa kwalifikacyjna, ale duży krok naprzód. Dobrze, że próbuje o siebie zawalczyć. Na pewno nie można odpuścić, cokolwiek by to nie miało znaczyć.
    Na WW też pewnie wybrałabym ten program - to do dzieła Kasieńko!
    Ale teraz jeszcze po prostu zabaw się dobrze

Maniusiu, przypomniałaś mi, że chyba też mamy te bańki. To znaczy córa ma. Kupiła, żeby robić i na zakupie się skończyło. Chyba muszę jej o nich przypomnieć. Fajnie, że wygrałaś masaż, należało Ci się . Napisz też o wrażeniach z tego, co będziesz robiła sama.
    Program o mega grubasach również co jakiś czas oglądam. Głownie ze względu na lekarza, który działa na mnie, chwilowo bo chwilowo, ale motywująco. Bardzo dobry pomysł, żeby co jakiś czas przypominać sobie te jego słowa „ dość wymówek”

Sabinko, mam nadzieję, że kablówka już opanowana .

Soniu, to że mamy takie chwile, kiedy nie potrafimy oprzeć się jedzeniu jest normalne. Każdą z nas to spotyka. Najważniejsze, jeżeli masz tego świadomość i potem starasz się coś z tym zrobić. Ryba jako zapychacz, to chyba dobra opcja. Też jestem chlebowym (i jeszcze słodyczowym) obżartuchem, ale skoro piszesz, że mimo tego się da coś tym zrobić, to trzeba się tego trzymać. A póki co, to trzymam kciuki za tą siódemkę z przodu .

Tereniu

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry w tym tygodniu zgubiłam 1,2 kg , a ile po trzecim tygodniu Dąbrowskiej napiszę we wtorek . W każdym razie po raz pierwszy od dłuższego czasu spada mi na tej diecie waga. Widocznie organizm odpoczął po zrzuceniu poprzedniej i doszedł do wniosku, że może mi pozwolić na jeszcze kilka kilogramów Od początku diety nie zgrzeszyłam czymkolwiek! Pomagają mi intencje Na razie idę do wtorku, i wtedy podejmę decyzję co dalej. Myślę jednak, że będzie to dalsze dietowanie. Trudno, w święta będę na wychodzeniu, ale już w trzeciej fazie, więc luzik

Krysiu, powodzenia na wychodzeniu Zdradzisz nam ile zgubiłaś? Czy odczuwasz jakieś inne skutki?

Maniusiu, dobrze, że jest poprawa

Kasiu, dobrej zabawy

Udanego dnia dziewczyny
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 16-11-2019 o 08:23

Dzień dobry Agnieszko. Super że tym razem oprócz efektów zdrowotnych które zawsze miałaś i zawsze byłaś jesteś oredowniczką diety Dąbrowskiej doszły i efekty wagowe. Zdaje się, że już dwa albo trzy razy pisałeś o ponad kilogramowym spadku, to jest po prostu cudownie.

Krysiu oj tajemnicza jesteś tajemnicza...

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    A jakie leki bierzesz na ostrogę Maniusiu?
    Nimestil Sabinko

Mieszka w
    Częstochowa

Dzień dobry
    Gratuluje Aga
    Gratuluje Krysiu
    I oby nam pozostałym tez mozna było gratulować
    Agnieszka111 lubi to.

Maniusiu Nimesil bardzo pomagał mojemu ojcu na bóle pleców, na J. w ogóle nie działał a ja nie próbowałam ale coraz bardziej bolą mnie kolana. Jak nie wezmę się ostro za odchudzanie to na pewno lepiej nie będzie.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

No tak...żadna z nas nie postawiła kawy no jakże to tak

pobrane (1).jpg

Mieszka w
    Częstochowa

Na kawę zawsze jest dobra pora chyba sobie zaparze kolejną i dalej do roboty

Uprawnienia umieszczania postów