Strona 1064 z 3048 PierwszyPierwszy ... 64 564 964 1014 1054 1062 1063 1064 1065 1066 1074 1114 1164 1564 2064 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,631 do 10,640 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Gammo jak zawsze jestem pod wrażeniem Twojej mądrości życiowej. I to nawet fajnie ,że w realu robisz niezbyt mądre rzeczy , bo to robi z Ciebie prawdziwego człowieka. A tak byłabyś moim ideałem niedościgłym. I raczej bym Ciebie za bardzo nie lubiła...

Wiecie Co , ja też myślę ,że zawody , które powinne wzbudzać szacunek i podziw wzbudzają we mnie .... wręcz wymioty!!!! Tacy adwokaci, dziennikarze, lekarze, nauczyciele są czasami , że brak słów!!!! Żadnej etyki zawodowej, żadnych zahamowań moralnych, tylko pogoń za pieniądzem i sensacją.

Dziewczyny co do naszej próżności, to my jesteśmy tak zbudowane psychicznie i mentalnie. Dla kobiety największą przyjemnością jest usłyszenie, że wygląda młodo i pięknie. A gdyby usłyszała , że jest zaradna i mądra skrzydeł by raczej nie dostała. Inaczej jest z mężczyznami gdyby usłyszał ,że jest piękny i młodo wygląda to raczej wpadł by w kompleksy, bo pomyślałby,że widocznie jest głupi i widzą w nim nieudacznika życiowego. Ale jakby usłyszał ,że jest zaradny i mądry byłby przeszczęśliwy. Ale tak już jest i w wielu innych sprawach.

Co do odchudzania, to ja mam swoją teorię. Każda naprawa naszego organizmu powinna zacząć się w naszym umyśle. Więc najpierw musimy pokochać same siebie i zaakceptować siebie, lubić być z samą sobą, i odnaleźć w sobie własne piękno. Wyobrazić sobie jak możemy te piękno wyciągnąć na zewnątrz. Czyli pod wałkami sadełka kryje się piękna sylwetka, itd. itd. Potem zmienić nasze nastawienie o życia i swoje nawyki. A potem to już samo pójdzie w dobrym kierunku. I najważniejsze odchudzanie powinno sprawiać nam radość.

Dziś w telewizji widziałam dworzec mego rodzinnego miasta z młodzieżą i bardzo bym chciała , aby nic złego się nie wydarzyło.

Pewni ludzie twierdzą ,że krew ofiar zamachów jest na rękach polityków i ich chorych decyzji. Jestem tego samego zdania. Pewne osoby powinne trafić tam gdzie ich miejsce póki jeszcze czas. Historia lubi się powtarzać. Ta durna Europa zawsze jest szmaciarą!!! Gdzie była , gdy hitler ( nie używam dużej litery specjalnie) napadł na Czechy , a potem na Polskę . Siedziała cicho , dopiero potem się ocknęła . Teraz się dzieje identycznie!!! Zawsze tak robi... przez całą naszą historię. Jedynie Słowianie są lepsi i jestem dumna ,że jestem Słowianką. nawet z nadprogramowymi kilogramami.

To se popisałam!!!!

Pozdrawiam Was wszystkie moje przyjaciółki !!!

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Grazynko...

Wlasnie otrzymalam wiadomosc, ze moje dziecuszko dotarlo na miejsce- maja byc zakwaterowani gdzie w Lipniku w malopolskim...ciesze sie radoscia mego dziecka...bo ona sie cieszy...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Kardynał Dziwisz liczy na zmianę atmosfery w Europie pod wpływem ŚDM

opublikowano: 2 godziny temu
    fot. PAP/Jakub Kamiński Liczę bardzo na zmianę atmosfery w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i na świecie, że zniknie zagrożenie, lęk, a młodzież wprowadzi atmosferę radości i pokoju - mówił dziennikarzom tuż przed Światowymi Dniami Młodzieży metropolita krakowski kard. Stanisław Dziwisz.
    Jak podkreślił spotkanie młodych ludzi z papieżem w Krakowie odbywa się w Jubileuszowym Roku Miłosierdzia.
    „Ta młodzież zabierze stąd iskrę, o której siostra Faustyna [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] po rozmowie z Panem Jezusem: Iskra Bożego Miłosierdzia, która przyczyni się do pokoju na świecie”
    — mówił metropolita [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
    „Bardzo nam zależy na zmianie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    — podkreślił kard. Dziwisz.
    „Tragiczne wydarzenia w ostatnich dniach w Europie, dzielą. Przemoc zawsze wyraża i wprowadza podział między ludźmi. W tej sytuacji spotkanie młodzieży w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest czymś całkowicie przeciwnym: budowaniem jedności, tworzeniem wspólnoty i uczeniem się braterstwa między ludźmi”
    — podkreślił.
    Światowe Dni Młodzieży odbywają się po raz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] pierwszy. Według Komitetu Organizacyjnego swój udział w tym [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] potwierdziło 356 tys. 294 uczestników ze 187 krajów. Oprócz grup zarejestrowanych organizatorzy spodziewają się wielu osób, które na ŚDM przyjadą spontanicznie; najwięcej na uroczystości z papieżem w Campusie Misericordiae w Brzegach, gdzie może być ok. 1,5 mln [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
    ansa/PAP

autor: zespół wSumie.pl

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Kasiu to wspaniałe , że Twoje dziecko uczestniczy w tym święcie . To wyraz młodzieży, która jest zjednoczona , mądra i wspaniała!!!! A niebezpieczeństwo jest wszędzie i zawsze teraz niestety.

Jeżeli mamy na widoku tę zdziczałą ,oszalałą, usosbiającą wszelkie dewiacje i kipiącą nienawiścią do wszystkiego hordę i NASZĄ WSPANIAŁĄ MŁODZIEŻ. . To niech te wszelkie poparańce z Merkel na czele zobaczą gdzie jest PRAWDZIWA TOLERANCJA I ZJEDNOCZENIE LUDZI .
    Istnieje PRAWO NATURALNE , które stoi ponad wszelkimi prawami. Ale kto o nim niestety słyszał ... Kasiuniu bądź dumna ze swojej latorośli!!!
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie – właśnie rozpoczęłam (a raczej rozpoczęłyśmy z Kasią ) swój urlop

Maniusiu – jak się czujesz? Napisz coś!

Reginko – niestety trudno nie przyznać ci racji, jeżeli chodzi o niechlubną rolę mediów. Wszystko w poszukiwaniu taniej sensacji za którą stoi: bezmyślność - brak skrupułów - pieniądze. Przypomniał mi się właśnie taki zupełnie oderwany przypadek, ale myślę, że na swój sposób opisujący wpływ ludzi mediów na odbiorców. Był kiedyś skoczek narciarski Hannawald i był nasz komentator sportowy, który go nie lubił i ciągle powtarzał, że jest zarozumiały. Mówił też publicznie dużo innych niedobrych słów (w sensie takim piętnującym). Wtedy pomyślałam, że ludzie za tym pójdą. I poszli, jak w dym. Zaczęło się wygwizdywanie skoczka itp. Najgorsze w tym wszystkim jest jednak to, że inni zastanawiali się, dlaczego Polacy tak chłopaka nie lubią, a nikt nigdy nie powiązał sprawy z tym sprawozdawcą od siedmiu boleści .

Agnieszko – a ja nie za bardzo pamiętam, kiedy zaczęłam do was pisać . Fajnie, że już jedziecie wyciągnąć dreny. A w ogóle jak czuje się Kuba?

Kasiu Wędrowniczko – a gdzież to was znowu gna do tego Londynu! I kiedy w ogóle wracacie? Toż te wasze dzieci nie mają innego wyjścia, tylko też muszą tak wędrować . Cieszę się, że Marta już dojechała – będzie, musi być dobrze!

Laugi – to prawda, że wszystko zaczyna się w naszym umyśle, ale podejrzewam, że Reginka zaraz będzie tu z tobą polemizowała, jeżeli chodzi o akceptację i kochanie siebie.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

jestem, dzisiaj termin vat więc mam nawał pracy , czuje się lepiej ale nie dobrze
    mam okropną zgagę
    apropo dni młodizezy w moim mieście zaczyna się armagedon, przejazd jest prawie niemożliwy
    a pamiętam jeszcze te poprzednie dni młodziezy ktore były w Częstochowie
    atmosfera była wspaniała
    licze że i tym razem tak będzie

Awatar furaga
    furaga jest nieaktywny Sławny na forum

ZAPRASZAM SERDECZNIE

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko
    nie wiem,czy czegoś nie pomyliłam,ale chyba ty masz książke z dietą Pape.
    Jeśli tak,to miałabym prośbę o sprawdzenie informacji o kawie.Znalazłam na jakiejś stronie zalecenie,zęby absolutnie nie pić kawy na czczo a ja właśnie tak robię...
    I jeszcze chciałabym zapytać,czy byłaby możliwość pożyczenia książki, zeskanowałabym ją i po troch wklejała dla zainteresowanych.Oczywiście pokryję koszty wysyłki.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry Gruchszko nie pomyliłaś sie ,to ja pisałam że mam książkę Pape ale niestety była to książka z biblioteki i musiałam ją oddać, tak że nie poratuję cię informacjami na temat kawy, powiem ci tylko że ja Też piję ją na czczo ale z Pape mi nie wychodziło i dałam sobie spokój, raczej skłaniam się ku diecie niełączenia.....

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu, też pamiętam poprzednie dni młodzieży w Częstochowie, ponieważ na nich byłam. I bardzo mile wspominam . Dlatego mimo tych różnych niedogodności dla mieszkańców z ogromną sympatią śledzę i kibicuję.

Reginko – niestety albo stety też jem ogrom owoców. I efekty są nijakie, ale w tym krótkim okresie nie zrezygnuję z takiego jedzenia. To dla mnie taki ogromny zastrzyk witaminowy, którego potrzebuję. Jedyny plus jest taki, że nie ciągnie tak do słodyczy. A co do wagi? – jem bardzo dużo (zwłaszcza tych owoców), ale staram się trzymać przerw i wagowo nie idę do góry, a nawet jest malutki (bardzo malutki) spadeczek. Pomyślałam więc Reginko, że skoro jesteś już gotowa na zmianę strategii, to może powinnaś zmienić rutynę, bo ona cię blokuje i powoduje, że trudno ci wrócić na dietkę. Może rzeczywiści warto odejść od utartych ścieżek, bo nie działają. Kiedyś były dobre, ale teraz nie są, bo teraz jesteś inna ty (z całym bagażem również dietetycznych doświadczeń). Pomyślałam, że może dałabyś się namówić na mały eksperyment - właśnie z przerwami. Jadłabyś co chcesz (chociażby z tej swojej ulubionej dietki albo to na co ci przyjdzie ochota), ale w reżimie czasowym czyli o konkretnie wyznaczonych porach! Taka mała próba dyscypliny. I tak chociażby przez dwa tygodnie?

Agnieszko, szkoda że Pape ci jednak nie pasuje, ale rzeczywiście to zupełnie inny sposób żywienia niż ten, który ty preferujesz. Ja niestety lubię sporo zjeść, więc ciągle wokół niego krążę.

Sabinko – a tobie w czym nie przypasował Pape? I zerkałaś na priv?

Madziu – mam nadzieję, że szybko wynajmiesz to mieszkanie, bo przecież jak nie w W-wie to gdzie? Ciekawa jestem też twojego niemedialnego zdana na temat zamachów terrorystycznych, ale oczywiście nie pytam. Zresztą pewnie nie nadaje się do pisania. Cieszę się, że podoba ci się nasz klimat – też go lubię.

Jolinko – widzę, że już chyba przyjechałaś. Napisz trochę, jak minął odpoczynek. Mam nadzieję, że wakacje się udały i przyjeżdżasz z nową energią i postanowieniami.

Uprawnienia umieszczania postów