Strona 1262 z 3048 PierwszyPierwszy ... 262 762 1162 1212 1252 1260 1261 1262 1263 1264 1272 1312 1362 1762 2262 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12,611 do 12,620 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Wnuczki super
    Ja chyba jeszcze do bycia babcią nie dojrzalam...Dopiero co trochę uwolniłam się od takiej codziennej odpowiedzialności za dzieci i cieszę się realizacją wlasnych zachcianek
    Rower był,bylo pięknie ,jestem uskrzydlona.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

dwie śliczności
    a Frania to cala babcia, tylko w miniaturze
    wiem że się powtarzam...

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Slodziaki niesamowite! Nic tylko schrupac!
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Czy mi sie wydaje czy Frani włoski jaśnieją

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Tak Maniusiu - Frania ma coraz jaśniejsze włoski

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
    Agnieszka111 lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!

Jolinko – dobrze, że udało ci się płakać. To bardzo ważne, bo za dużo się tego nagromadziło i musiało znaleźć ujście. Dobrze też, że potrafiłaś trochę o tym napisać. Wiem, że to wszystko trudne i takie będzie jeszcze długo, ale im bardziej się otworzysz, tym łatwiej będzie ci się pogodzić z tym wszystkim. Tak więc jak tylko poczujesz jeszcze taką potrzebę to pisz!

Sabinko – obie dziewczynki wyglądają ślicznie, ale kot Franceska z tą swoją fryzurką wymiata! Trzymam kciuki, żeby to była ta dietka. Masę ludzie schudło w takim systemie. Dietetycy też go propagują, więc naprawdę jest szansa. Ja dalej mam ochotę zostać przy Pape, mimo że stosuję go tak kulawo. Mam ostatnio problemy sprawnościowe, które zdecydowanie mnie dołują. Moja koleżanka rehabilitantka zauważyła, że coś dzieje się z moją ruchomością rąk. Zrobiła mi ćwiczenia, które dały dużą nadzieję poprawy. Ale potem chciała jeszcze bardziej mi pomóc, tyle że obie bardzo się spieszyłyśmy i chyba coś mi nadwyrężyła, może naderwała. Boli mnie to i mam coraz większe problemy z poruszaniem prawą ręką .

Madziu – słucham czujnie wiadomości. Dobrze chociaż, że nie było strat w ludziach. Próbowałam sobie wyobrazić, co przezywałaś. Niewesoło! A nie myślisz przenieść się do Pl? Chciałam spytać, czy coś się zmieniło w pracy, ale to chyba nie czas teraz na ten temat.

Reginko – wygląda na to, że jesteśmy w tym samym punkcie. Czyli nie pozostaje nam chyba nic innego, jak znowu zabrać się do dzieła. Martwi mnie to twoje tornado. Trudno jest, kiedy nie można nic zrobić, to bardzo stresujące i na pewno nie działa dobrze na wagę.

Maniusiu – jak tam spotkanie z koleżankami? Fajnie, że zastanawiasz się nad jakąś formą ruchu. Trudno ci coś poradzić w sprawie orbiterka. Ja mam rower. Kilka razy już go wnosiłam i tyle razy wynosiłam. Aktualnie jest w piwnicy. Ale też nasze warunki mieszkaniowe nie nadają się za bardzo do jego trzymania. Nie mniej, kiedy był, to ćwiczyłam, tyle że zrywami.

Agnieszko – widzę, ze będzie się u ciebie działo. Ale to takie dobre dzianie, chociaż sporo się przy tym napracujesz .

Kasiu – ja tu do Agnieszki, a u ciebie chyba wcale nie mniej atrakcji spotkaniowych . I dobrze, używajcie sobie. Spotkania z bliskimi są pracowite, ale za to ile radości mogą dać .
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images (1).jpg

Przepraszam Was że tylko kawka, ale nie mam czasu, bo moi goście zaczynają się zbierać do wyjazdu. Z tego wszystkiego nie miałam jak się zważyć, bo waga jest w tej łazience, w której wujek urzęduje od pół godziny , ale nie jest źle , zważę się i wpiszę wagę jutro
    Miłej soboty
    sabinka57 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry! Czy ktos tu moze zamawial kawe?

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

I znowu sie minute spoznilam!

Dzien dobry Agnieszko! A ja dzis stanelam na wage i nie moglam uwierzyc temu co zobaczylam. Znowu spadek! I to spory! Bo ponad kilogramowy... Nawet sie zastanawiam czy sie ta moja waga nie popsula? Szkoda, ze suwak mi znowu nie dziala-bo zaraz bym go zmienila!
    Dzis i jutro mam jednak sprawdzian charakteru- nie chce wszystkiego na imprezce sobie odmawiac ale boje sie, ze jak zaczne -to poplyne!

No nic- bede probowac sie trzymac! Dobrego dnia dziewuszki!

Krysiu- oj to nie fajnie z ta twoja prawa reka... A moze to kregi szyjne? Ja tak mialam kiedys-wypadl mi dysk i chodzilam przez kilka miesiecy z bolem. Dzien po operacji natomiast- bol zniknal!

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Tak rzadko tu zaglądam ,że nawet zapomniałam nazwę. Ale jak już weszłam , to nie wypadało tak poczytać i wyjść.

Współczuję bardzo Joli z powodu śmierci taty.

Wy jak widzę super się macie i bardzo się z tego cieszę!!

U mnie już spokojnie. Tylko jakoś z tego wszystkiego organizm mam jakiś bardzo delikatny, dopadła mnie grypa i czuję się po niej dość osłabiona. Ale taki problem to nie problem. U Maksia w szkole wszystko jest dobrze, nawet udało mi się załatwić oprócz tego doskonała pomoc poza szkołą dodatkowo. Kubuś wziął się w końcu za naukę. W chłopie znowu mam przyjaciela. Zwierzaki , oprócz mojej ulubienicy kłopotów nie robią. Ogród pomału wchodzi w fazę snu. W styczniu planuję pobyt na Islandii .

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłej soboty.

Uprawnienia umieszczania postów