Strona 2011 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1011 1511 1911 1961 2001 2009 2010 2011 2012 2013 2021 2061 2111 2511 3011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,101 do 20,110 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Gruszko, dziękuję. Jest tak, jak napisałaś - chodziło o to Maniusiowe niedobre myślenie na swój temat (co też właśnie potwierdziła). Tyle tylko, że najpierw to Maniusia naprostowała mnie
    Naprostowac Krysię, chyba jestem wielka !!!!
    Wniosek z tego taki, że więcej trzeba rozmawiać, bo słowo pisane jest jednak inne ,
    Agnieszka111 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Jestem teraz podwójnie zła, bo znów tłumaczę się przed Jolą...doprawdy, chyba jednak mam dość
    Aga nie złość się, ja ze sojej strony sprawę uważam za wyjaśnioną do końca i zakończoną
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Magda, dopytać, oflagować, to formy poprawne. Wtrącanie słowa- tak, jeśli dobrze pamiętam wzięło się stąd, że gdy wprowadzano w Polsce komputery, to amerykańskie firmy szkolące pracowników, kończyły słowem yes każde pytanie- zrozumieliście, yes? , Polacy szybko to podłapali i stąd teraz wysyp tego słowa wtrącanego po każdym zdaniu.Tak pamiętam sprzed 20 lat rozmowy na temat tego słowa. Ja go nie używam

Gruszko, nic z tego- żadne narty, czy Karaiby . Wyjeżdżam do mamy, bo mamy jeszcze jedno postępowanie spadkowe i mama ma badania, więc chcę z nią posiedzieć.
    Wczoraj miałyśmy bardzo długie posiedzenie studniówkowe, trzeba było zapiąć wszystko na ostatni guzik. Wiecie, że jak wyjdziemy w sobotę z domu przed 18, to wrócimy o 9 rano w niedzielę? Dobrze, że w poniedziałek mam na 12.30 do pracy

Krysiu, Maniusiu, pozwólcie mi się pozłościć Jedna ma focha, druga ma focha, trzecia ma focha, to i ja mogę Tak naprawdę przeszło mi już wczoraj wieczorem, bo ja nie jestem ani pamiętliwa, ani zapiekła w złości i szybko mi przechodzi, ale dziś przeczytałam to co napisała Jola a właściwie to, że postawiła Agę
    Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    Maniusia to dobra i wrażliwa dziewczyna.
    w opozycji do mnie tej niedobrej i niewrażliwej nie wiedząc wszystkiego.

Udanego wtorku, mój jest długi. W pracy jestem do 16.30

Mieszka w
    Częstochowa

A wiecie dziewczyny, że wczoraj był blackmanday - ha ha ha. U mnie się zaczął o 7 rano w wykonaniu mojej mamy

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam we wtoreczek!

Czy wiecie dziewczynki ze wczoraj byl...

...to i nie dziwota, ze niektorych ogarnialy smutki i pretensje do calego swiata...

Wiemy, ze Jola miala dobre intencje stajac po stronie Maniusi, ale nie pomyslala, ze przeciez nie wszystkie uzgadniania odbywaja sie na forum-czasami piszemy cos miedzy soba bezposrednio i prywatna droga.

Zakonczmy prosze wiec ten spor dziewczynki, bo nie warto dzielic wlosa na czworo. Nikt cie Agnieszko nie uwaza za mniej wrazliwa...znamy sie juz na tyle dlugo by absolutnie tak nie myslec.

Podziwiam twoja kondycje...ja juz bym chyba nie dala rady imprezie od wieczora do rana. Twoj syn to szczesciarz majac taka mame. Niechaj sie dobrze bawi w ten wieczor! Czy ma juz jakas stala sympatie i partnerke do tanca?

A ja mam dzisiaj lekki niepokoj w sercu, bo moja przyjaciolka z mezem wraca transportem dla chorych z tych nieszczesnych nart i troche boje sie...kto bedzie nastepny? Wiem, ze to wielka przyjemnosc szusowac po osniezonych stokach, ale coraz mniej mi sie te narciarskie wypady mych bliskich podobaja... Zbyt to niebezpieczny sport... No ale jak to wytlumaczyc tym co tak go kochaja?
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Maniusiu- obie pisalysmy w tym samym czasie o tym poniedzialku...

A ja to bylam kiedys taki raczej narciarz w tym typie...

Agnieszka111 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

ha ha ha Kasiu w pierwszym momencie nie wiedziałam o co chodzi.... Kasiu mi by musieli dopłacać żebym zjechała na nartach, no ale kazdy lubi co innego. A o swoich się nie martw, to że ktoś miał wypadek nie znaczy że im się przydarzy
    Agnieszka111 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Nikt cie Agnieszko nie uwaza za mniej wrazliwa...znamy sie juz na tyle dlugo by absolutnie tak nie myslec.
    No to oczywiste
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

w opozycji do mnie tej niedobrej i niewrażliwej nie wiedząc wszystkiego.
    Agnieszka czy ja napisałam,że taka jesteś?
    Gdzie to napisałam,no gdzie?Ja tylko napisałam jaka jest Maniusia i nie miało to nic wspólnego z żadną z Was.
    Post już skasowałam,żeby nikogo w oczy nie kłuł.I nigdy więcej nie stanę tutaj w czyjejś obronie,bo zawsze jest to źle odbierane.
    Coś Cię Jolu na mnie ugryzło, nie potrafię pojąć co, ale Aga mnie zna i myślę, że sama z siebie nie wpadła by na pomysł, że ja coś do niej mam .
    Tu już przesadziłaś Agnieszka-czyli wg. Ciebie to nie Maniusi pomysł,że Ty czy ktoś inny z grupy macie coś do niej?Wiedziałam co Maniusia czuje odnośnie spotkania,bo dzień wcześniej mi o tym powiedziała,ale nie namawiałam ją ani do pisania o tym,ani nie nastawiałam przeciwko Tobie.I do tej pory nic mnie na Ciebie nie ugryzło,może miałam mały żal o pewną sprawę,ale to historia sprzed ponad dwóch miesięcy i nie ma nic wspólnego z Maniusią.
    Maniusiu napisz proszę czy to ja namówiłam Cię do zapytania się czy dziewczyny z Twojego powodu milczą w sprawie spotkania?
    Jestem teraz podwójnie zła, bo znów tłumaczę się przed Jolą...doprawdy, chyba jednak mam dość.
    Uśmiechnij się....już nie będziesz musiała tłumaczyć się przed Jolą.Już nie będziesz ani podwójnie ani pojedynczo zła i będzie spokój.

Kiedy do Was dołączyłam dwa lata temu i Was poznałam byłam bardzo zadowolona.Pochłonęło mnie pisanie tutaj tak całkowicie,że nie miałam czasu na swój wątek,zaniedbałam go i osoby tam piszące.
    Marzyło mi się,że to miejsce będzie takim swojskim siedliskiem,gdzie każdy każdemu będzie mógł napisać co myśli.Marzyło mi się,że będę tu mogła być sobą i nie będę musiała dla świętego spokoju udawać kogoś kim nie jestem.Nie będę musiała zakładać maski,przytakiwać,słodzić żeby wszystkich zadowolić.I tak tu było,ale już dawno nie jest.Nie chcę uważać na każde słowo...

"Uważaj na swoje marzenia — mogą stać się przekleństwem, a za
    wszystko trzeba będzie zapłacić. Nie ma nic za darmo, zwłaszcza jeśli,
    by spełnić marzenie, próbujesz się przeistoczyć w kogoś, kim nie
    jesteś i być nie masz siły"
    Katarzyna Bonda( z książki "Sprawa Niny Frank")

Jedna ma focha, druga ma focha, trzecia ma focha, to i ja mogę
    Ja też mogę mieć focha.....i wiem,że ten foch kogoś bardzo ucieszy,ale to już przestało być dla mnie ważne.

Trzymajcie się dziewczyny.

Wracam na swój wątek,bo....

26219299_393999994385000_2555590696738465568_n.jpg
    Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 16-01-2018 o 12:24

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    Maniusiu napisz proszę czy to ja namówiłam Cię do zapytania się czy dziewczyny z Twojego powodu milczą w sprawie spotkania?
    Nie nie byłam do tego namawiana
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów