Strona 2013 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1013 1513 1913 1963 2003 2011 2012 2013 2014 2015 2023 2063 2113 2513 3013 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,121 do 20,130 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Agnieszko
    wielkie dzięki,od razu mi lepiej

Sabinko
    no ja właśnie obiad też jem dość wcześnie ,zazwyczaj w okolicy 13.00.
    A na razie na kolacje jem tyle samo co w dniach ze śniadaniami,więc liczę,że jakaś mała oszczędność jest,chociażby na nieprzytycie
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam po poludniu!

Hmmmm... Taaaaaa...
    Ja ze swej strony uwazam, ze nie nalezy pochopnie podejmowac decyzji szczegolnie w tak silnych emocjach jak gniew czy rozzalenie.
    Bardzo mi sie spodobalo to co napisalas Agnieszko. Tez jestem zdania, ze nie warto palic za soba mostow ani zatrzaskiwac drzwi. Na watku jest miejsce dla wszystkich.
    I tych bardziej wrazliwych i tych bardziej racjonalnych.
    Uczymy sie przy tym wiele o sobie i innych, wzbogacamy o wiedze, ktora jest bogactwem o nazwie doswiadczenie.

Awatar gruschka

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    I tych bardziej wrazliwych i tych bardziej racjonalnych.
    A po co ten podział
    Jedno nie wyklucza drugiego.Racjonalizm nie wyklucza wrażliwości ,a nawet ją umacnia.
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Czesc, po raz kolejny odebrałam z naprawy telefon. Okazało się, że dali mi nowy, a to znaczy, że zanikła mi większość kontaktów. Nie przewidziałam tego, bo do tej pory z naprawy wszystko mi wracało. Poza tym nie chce się wgrać whatshapp, więc i tu jestem na razie uziemiona. No i do tego zadzwoniła siostra i okazało się, że teraz przerywa mi rozmowy jeszcze bardziej, niż wcześniej. Buuu …

Sabinko, bardzo się zgadzam - zdecydowanie szkoda czasu na spory.
    Jolu, też uważam, że miejsce na wątku jest dla wszystkich.
    Agnieszko – pewnie, że możesz mieć focha . Jak równo, to równo . Ja również go ostatnio trochę miałam. Na szczęście też mi szybko przechodzi. Podłączam się do ciekawskich w sprawie studniówki.
    Gruszko, coś Ty robiła, że aż cały tydzień Ci wypadł? Serial Słowo na A przegapiłam i już mi szkoda, bo tematyka interesująca. Sundance nie mam, ale mam za to nadzieję, że będą powtórki, albo znajdę gdzieś w Internecie. To niesprawiedliwe, że wszelkie zajęcia są u was na wyciągnięcie ręki . Teraz akurat mam na myśli jogę twarzy, bo mnie zainteresowała. No ale tak to jest, jak się mieszka, gdzie się mieszka. Z pomidorami trudno, podobno nie dla mnie, ale nie zrezygnuję. Na szczęście nie jem ich z serem, soli też mało, więc nie wyziębią za bardzo.
    Sabinko, o tych potrawach rozgrzewających to ja też proszę więcej! Uśmiałam się - może częściej przydałaby Ci się taka czajniczkowa motywacja . No i fajnie, że kupiłaś, co chciałaś. A z pomidorów rezygnujesz, bo grupa krwi czy bo i tak nie lubisz?
    Kasiu, a co z koleżanką? Wiem, że martwisz się o bliskich, ale myślę że ich poczucie szczęśliwości z uprawiania lubianego sportu wszystko Ci potem równoważy. No ale co się namartwisz, to Twoje. Bardzo to niestety rozumiem .
    Maniusia, jak tam pierwszy dzień Sucharka w pracy? Ciekawe, kto z Was bardziej przeżywało?
    Madzia już pewnie w PL? Terapia krzykiem, o której wspominacie jest naprawdę skuteczna. Każdemu bym ją polecała i sama też bardzo, bardzo chętnie bym spróbowała. Tylko jak tu w mieście znaleźć takie miejsce .

Awatar gruschka

Krysiu
    wczorajsze 2 odcinki Słowo na A byly jeszcze lepsze niż pierwsze,za tydzień 2 ostatnie.To niby jest o autyzmie,ale tak w ogóle to najwięcej jest o komunikacji w rodzinie i w ogole między ludźmi.Bardzo daje do myślenia i jest świetnie zagrane.Szukaj,może znajdziesz w necie.
    To generalnie jest serial,który każdemu dobrze by zrobił,gdyby go obejrzał
    Najciekawsze jest to ,ze ja właściwie nie umiem powiedzieć czym bylam taka zajęta przez tydzień....To suma wielu małych zdarzeń

Gruszko, też pamiętam te czasy, kiedy ważąc właśnie 68 kg zgrzytałam zębami i patrzyłam na siebie z politowaniem. Ech …. Za poszukiwania pomysłu na odchudzanie nawet nie śmiałabym Cię krytykować. Na swój sposób robię to ja i prawdopodobnie większość z nas. Tak naprawdę chyba żadna z nas tak do końca nie wie, jaka dieta jest dla niej optymalna. Od dłuższego czasu kładzie się duży nacisk na jedzenie śniadań, a jednocześnie coraz częściej spotykam się z twierdzeniami, żeby ich nie jeść, a w każdym razie wstrzymywać się do południa. Co wybrać? Może faktycznie najlepiej wsłuchać się we własny organizm i zobaczyć, co z tego wyjdzie. Jeżeli więc taki masz na ten moment pomysł, to my będziemy Ci tylko kibicować z nadzieją, że a nuż to właśnie to. Serialu na razie nie znalazłam, ale poczekam aż synu przyjedzie, bo jemu takie poszukiwania wychodzą zdecydowanie najlepiej

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Krysiu, ja pamiętam czasy jak ważąc 54 uważałam się za grubasa,zresztą przez mój biust zawsze wyglądam na grubszą niż jestem.
    Ja bymnie umiała zrezygnować z pomidorów, to podstawa jedzenia, surowe, przeciery, passaty, keczup, zupa, sos, cokolwiek z pomidorem uwielbiam

I kawka dla Was a szczególnie dla Kasi
    3995.jpg

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witajcie

images (10).jpg

U nas dziś zimowo- śnieżnie i mroźnie Fajnie, bo choć trochę zimy tej wiosny przyda się

Krysiu, Gruszko, ja też czułam się gruba, gdy ważyłam 68 kg i od tej wagi zaczęłam się odchudzać wiele lat temu Teraz znów wróciłam do tego etapu, że ważąc 68-67 kg chcę schudnąć...na szczęście nie wydaję się sobie już gruba

Krysiu, z zainteresowaniem tylko pytam? Nie o konkrety, tylko tak...Focha miałaś na życie, czy na forum? Mój był forumowy, ale ja już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio w ogóle miałam focha, więc byłam trochę zaskoczona, że to w sumie fajny stan Szybko mi przeszło, bo nie lubię się złościć

Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    Jedno nie wyklucza drugiego.Racjonalizm nie wyklucza wrażliwości ,a nawet ją umacnia.
    Zgadzam się z tym. W moim przypadku, w zależności od potrzeby, sytuacji, silniejsze jest jedno lub drugie, a czasem potrzebne są oba naraz w równym stopniu mocne.

Kasiu, mam nadzieję, że Twoja przyjaciółka czuje się lepiej i nie będzie żadnych komplikacji ze złamaniem, Życz jej zdrowia w naszym imieniu

Ze studniówką to jest tak, że my z mężem i jeszcze 12 innych rodzicow, jedziemy tam do roboty. Pilnowania porządku i dopilnowania tego, żeby wszyscy wywiązali się ze swoich umów. Musimy więc być do końca, bo wiele młodzieży ma oświadczenia, że rodzice odbiorą ich osobiście, więc czekamy do ostatniego ucznia. Później musimy rozliczyć się z wykonawcami i dopiero wracamy do domu. Wiecie, odpowiedzialność jest duża, bo jest sporo osób towarzyszących spoza szkoły, głównie mocno pełnoletnich, które będą chciały przemycić alkohol. A własnie wczoraj okazało się, że nie mamy ochrony, bo coś tam się stało. mam nadzieję, że mama, która to pilotuje spróbuje coś z tym zrobić, bo jeśli nie, to ojcowie ( w tym mój mąż) spędzą studniówkę głównie na dworze...

Mój Kuba nie ma swojej sympatii, ale ma bliską koleżankę, którą we wrześniu zaprosił na studniówkę, a która w tamtym tygodniu strzeliła focha i powiedziała, że nie idzie . I nie wiadomo, dlaczego ...Kuba trochę się wkurzył, ale na szczęście ma nasze charaktery i szybko mu przeszło to nie jest szczególnie zażyła znajomość, choć szkoda, że idzie bez partnerki, a sam, jak jego dziesięciu kolegów z klasy i w ogóle 50 % maturzystów. I tak na pewno będą się dobrze bawić mają wprawę po tylu osiemnastkach. Ja bylam bardziej zła, bo nie lubię, gdy ludzie zachowują się w taki sposób. Słowo, to słowo...

Maniusiu, a jak u Ciebie przygotowania do studniówki?

Dobrej środy wszystkim życzę
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 17-01-2018 o 06:46
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Hej Aga, dziewczyny powinny być dziś usatysfakcjonowane kawowo
    sabinka57 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów