Strona 707 z 3048 PierwszyPierwszy ... 207 607 657 697 705 706 707 708 709 717 757 807 1207 1707 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,061 do 7,070 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry
    Dziekuje dziewczyny za obydwei kawy ... budzikowa wypije a "kasina" poglaskam

dzis dzien intensywny ... zaraz smigam do babci, potem Klaus, a wieczorkiem do swojej nocnej pracuni smigam...ale za to potem znow kilka dni slodkiego bezrobocia ... za tydzien w czwartek jade do swojej Jadzi ...musze ja troche wesprzec i pocieszyc... zreszta jej partnera chyba jeszcze bardziej ...az sie boje tego spotkania, ale wiem ze w takich chwilach wsparcie jest najwazniejszym lekiem...

Milego dnia wszystkim zawzietaskom zycze
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Kasiu ten śnieg to był bardzo krótkotrwały na szczęście, dzisiaj już nie ma po nim śladu, znowu szaro, buro i ponuro...

ale ranne ptaszki z was z Agnieszką ale jak zaparzycie tak rano kawkę to zanim np ja do niej zasiądę to już zimna , dobrze, ze mam swoją
    albo muszę wcześniej wstawać
    eeeee to już wolę swoją

niby staram się trzymać dietę ale wczoraj znowu miałam wpadkę, wieczorem zjadłam dużo za dużo i były też niestety węgle

Gammo fajnie sobie ustawiłaś te swoje prace

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Laugi, jeszcze nie wiadomo co te papiery na Wałęsę zawierają, może być szmelc, który nic nie znaczy. Mnie też go szkoda, bo teraz tylko to będzie się liczyło. Jeśli współpracował, to oczywiście źle, ale każdy, kto żył w tamtych czasach, wie, co znaczyło nie podpisanie lojalki. Niektórzy psychicznie nie wytrzymywali, bali się o siebie i rodziny.

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    niby staram się trzymać dietę ale wczoraj znowu miałam wpadkę, wieczorem zjadłam dużo za dużo i były też niestety węgle
    bardzo nieladnie ale dzisiaj juz nie jedz wegli.

Dziewczyny podczytuje Was ale jakos czasu brak. Wczoraj caly wieczor klechtalam z Mama przez telefon jednoczesnie gotujac zupe (barszcz ukrainski ) teraz krotka przerwe mam a wieczorem ide na silownie. Ale wiecie co ? Schudlam pol kilo. To takie nieplanowane wazenie bylo bo oficjalnie w sobote to moze waga sie tez rozmysli. Fajnego dnia dziewczyny.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Mario dajesz tym bacikiem po moim tyłku, dajesz - ale należy mi się

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej dziewczyny, z czasem kruhco , po pracy oczy bolą i już mi się nie bardzo chce w komp patrzeć
    odczytałam o Wałesie, no cóż dla Kacyńskich zawsze był niewygodny, spreparować dokumenty nietrudno, zresztą SB-cy często preparowali sami,
    jak było nie wiem, nie oceniam, ale teraz dużo dziwnych rzeczy się dzieje, jak np aresztowanie właściciela Faktów i Mitów, kolejna niewygodna osoba...
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cytat Zamieszczone przez Laugizorli Zobacz posta

Kasiu przepiękne te Twoje kwiaty , rozumiem,że to są byliny. Czy wiesz jak się nazywają??

Pozdrawiam
    Witam przy popoludniowej herbatce.

Grazynko- te zolte kwiatuszki to ranniki...bardzo zachecam do ich posiadania. Sa niezawodne i naprawde zwiastuja wiosne.

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Maniusiu byłaś wczoraj u lekarza? nic nie wspominasz a źle się czułaś
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie – jestem Agnisiu i od razu zapraszam na wieczorną herbatkę . Na dzisiaj mam w zasadzie koniec pisaniny, więc jest dobrze i spokojnie mogę was poczytać.
    herbatka.jpg

Kasiu – dziękuję . Piękne wyglądają te twoje kwiaty (nigdy o nich nie słyszałam i takich nie widziałam). A ja dzisiaj zobaczyłam zwiastuny wiosny u nas – pąki na drzewach! Uwielbiam te pierwsze odkrycia. Wiem, że przy was jestem bardzo opóźniona w tych spostrzeżeniach, ale co tam.

Reginko – bardzo przykra sprawa z twoją koleżanką. Szkoda, że w takich okolicznościach będziesz w Pl . Powiem tylko, że mieć w tobie przyjaciółkę, to wielkie wyróżnienie!

Agnieszko – zafascynowała mnie ta historyjka o twojej chrzestnej. Cóż za barwna osóbka . A jaka jest jako osoba dorosła?

Sabinko - wcale się nie martw, jutro też jest dzień. Ważne, że weszłaś w tryb dietki i na pewno zaraz wrócisz do niej znowu. A poza tym wiesz, że Reginka ma nas na oku? – a z nią nie ma żartów

Mario – pisz tak więcej . Gratuluję tego niespodziewanego spadku! Myślę że i dla mnie i dla Sabinki twoje pół kilo, to dodatkowy kopniak motywacyjny.

Maniusiu – mam nadzieję, że wszystko w porządku, bo rzeczywiście objawy wyglądają niepokojąco?

Jolinko – już nie raz pisałaś o swojej wrażliwości na zmianę pogody (konkretniej na opady). Wiesz z czego to wynika?

Uprawnienia umieszczania postów