Strona 965 z 3048 PierwszyPierwszy ... 465 865 915 955 963 964 965 966 967 975 1015 1065 1465 1965 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,641 do 9,650 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Krysiu to właściwie tak z głowy robione. Kroje kapustę drobno dodaje marchewkę pokrojoną w plasterki lub kostkę i dusze podlewając woda. Dorzucam kostkę rosołową. sól pieprz Moe byc ziolowy i na ko niec jak Ku jest miękkie dorzucam pomidory - przecier. Jak nie mass może byc koncentrat. Mieszam zakwaszam octem. Dobra jest i ciepla i zimna. Acha i odrobina cukru

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Aha i koperek dużo koperku
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Krysiu...
    na wo chyba bym umarla.... to tylko jednodniowa pokuta za wszelkie obzarstwo i skok wagi do 79 kg mam nadzieje ze to tylko dzis moja waga byla taka wredna i ze jutro juz spojzy na mnie laskawszym okiem
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu, dziękuję – zapisałam i na pewno zrobię taką sałatkę. A jakieś konkretne proporcje?
    Reginko – to też właśnie się zdziwiłam tą wo i jak widać słusznie
    Kasiu – o rety, aleś nam tu dała wiązankę tych mądrości
    No to może jeszcze przypomnę wam na koniec dnia test śniadaniowy i już znikam
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam i zapraszam na czerwcowa kawke z owocami!

Ja osobiscie jednak te kawke zostawie na popoludnie, a teraz wypije taka ...niewypasiona...

Dobrego dnia dziewczyny!

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Kasiu...
    dzieki za wypasiona kawe ...ja tamsiorbne i ta Twoja wypasiona i swoja tradycyjna bo dzis potrzeba mi sporo energii ... znikam zaraz do nowej podopiecznej... tak , tak narzekalam , ze chyba za duzo pracuje a nie potrafilam kolejnej osobie odmowic... zobaczymy jak dlugo wytrzymam, bo to bardzo specyficzna praca, wiec roznie moze byc... uchyle tylko rabka tajemnicy, ze to 58-letnia kobieta calkowicie sprawna fizycznie , ale nie moze zostawac sama ... juz raz z nia bylam, i pierwsze wrazenie mialam calkiem calkiem, ale zobaczymy co powiem po kilku dniach z nia...

Milego, pogodnego dnia kobitki ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Wiem......znowu mnie nie było parę dni.....nie wiem czemu ostatnie dni czasowo mi tak uciekają -przepraszam Was

W niedzielę wstałam co prawda wcześniej,ale musiałam jeszcze przed spotkaniem kilka rzeczy w domu zrobić,obiad ugotować.Cieszę się,że udało nam się spotkać z dziewczynami-było nas 7.Czas minął szybko...za szybko.Każda chciała wiedzieć co u drugiej się działo,były wspominki i 4 godziny minęły jak z bicza strzelił.Szkoda,że Maniusia nie mogła być tego dnia,ale trudno zgrać termin co wszystkim pasuje.Nic jednak straconego,bo postanowiłyśmy wrócić do spotkańZnamy się już tyle lat....
    Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Jolinko- czekamy na relacje ze spotkania. Mam nadzieje, ze po nim nie stracisz serca dla nas i nie przestaniesz tu do nas pisac...
    Bo jak wiadomo...stara milosc nie rdzewieje!
    Oj Kasiu,przecież wiesz,że nigdy bym Was nie porzuciła-to nie leży w mojej naturze i jestem wierna przyjaźniom.Niejedna osoba z forum odeszła,a ja w końcu trwam tutaj 11 lat 4 m-ce i 14 dni"Stara" gwardia-"nowej" absolutnie nie zagraża!To są dziewczyny z okolicznych miast.Chyba najdalej ma do Katowic dziewczyna z Krakowa.

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    Nolu...
    troche sie pogubilam, bedziesz tez na naszym spotkaniu? fjnie , ze tak sobie z mezem urozmaicacie czas a nie tylko "ogrod i palety "
    Nolu.........jak ja lubię literówki-wywołują u mnie zawsze uśmiech od ucha do uchaNola nie wiem czy będzie,ale ja tak-będę na pewno.A palety.......paletowanie skończone,przynajmniej na ten rok.Teraz tylko do pieca je wrzucam,żeby wody nagrzaćOgródkowania dalszy ciąg,bo jeszcze nie wszystko wyplewione.

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Dziewczynki, napiszcie mi już na 100 %, która przyjeżdża do mnie i kiedy- w jaki dzień i jeśli już wie, to o której godzinie, to zacznę sobie logistycznie wszystko układać, przede wszystkim spania i wyjazdy po Was
    Aguś wybacz,że dopiero odpisuję-będę na pewno na 99%,bo wiesz,że u mnie to na 100% nigdy nie da się powiedzieć.Nie potrafię też powiedzieć czy będę w piątek czy w sobotę.To zależy jak córka będzie pracować w piątek-to jej ostatni dzień przed urlopem będzie,więc na pewno nie dostanie wolnego.Co do godzin,to właśnie sprawdziłam pociągi do Łodzi ( a propos Łodzi,to na której stacji najlepiej wysiąść?).No i tak-w piątek byłby problem,bo jeśli już to przyjechałabym pociągiem co na miejscu jest 21.44,więc ktoś musiałby po mnie tak późno wyjechaćNa wcześniejszy co jest 4 godz. wcześniej nie wyrobię się.Jeśli przyjadę w sobotę,to byłabym 9.39 (ten czas przyjazdu jest na Łódź Kaliską.Musiałabyś mi Aguś powiedzieć skąd i jakie busy przyjadą,to sama się do Ciebie "dokulam".Ciekawa jestem jak nasza Krysia pojedzie-czy z Katowic i którego dnia.Szukam jeszcze połączeń autobusowych ,ale raczej będę pociągiem.

To na tyle teraz-idę do Rodziców,bo dla nich też ostatnio nie miałam czasu.Poniedziałek i wtorek miałam wnuki.Pierwszego dnia do 20tej,wczoraj do 16tej,a mąż miał ranną zmianę,wiec potem biegiem musiałam mieszkanie ogarnąć,obiad mu na wieczór zrobić.No i jak Wam pisałam kiedyś mój komputer jest stacjonarny,a że stoi w sypialni to szumi i mężowi przeszkadza.Dziś też ranna zmiana,więc pobudka 3.50-nie mam sumienia walić w klawisze,bo się wtedy nie wyśpi.

Miłego dnia.

c270fd51581cbb3a305d68605bf15946_th2.gif.jpg

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Ja od paru dni ledwo się budzę. W związku z tym zamiast se poczciwie i uczciwie poćwiczyć... przewracam się na drugi bok. No w sumie nic nie pomaga na urodę i stratę kilogramów jak sen... . Ale i tak wygospodarowałam 20 minut na orbitka. Z wagą się zaprzyjaźniłam wręcz i jest mi coraz łaskawsza.. dziś wybiło 86,7. Jak mego chłopa nie ma teraz to w moim domu panuje ... anarchia. Piesy i kot robią co chcą. Wszyscy to widzą, a ja ... przemilczam temat. Wiem jestem niemądra. Dobrze, że chociaż dzieci w miarę grzeczne.

Kasiuniu tyle mądrości i refleksji jednego dnia?? Ja czasami współczuję tym chłopom, bo zrozumieć nas kobiety to naprawdę nie łatwo. Ostatnio doszłam do wniosku z przyjaciółką, że nie zawsze same wiemy czemu tak coś odbieram, ale wymagamy tego od naszych chłopów.

Jolu co tam było?? Opowiadaj...

Gammo ja Tobie zazdroszczę tych nowych wyznań, raczej w rutynę nigdy nie wpadniesz.

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Widzę ,że pisałam w tym czasie co Jola!!

Jola pozdrawiam!!!

Uprawnienia umieszczania postów